Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

1 Vnt Roller Pet Villus Valiklis Villus Valiklis Multi-Surface Kailio Šalinimo Įrankis

0 Atsiliepimai
€10.54 €7.06
  • SKU: w280208
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Odos Priežiūros Priemonė

1 Vnt Roller Pet Villus Valiklis Villus Valiklis Multi-Surface Kailio Šalinimo Įrankis

NE DAUGIAU PLAUKŲ VISUR: ultimate pet plaukų roller veiksmingas šunų ir kačių plaukų šalinimo.Gerokai pranašesnis už tradicinį korp volai naminių gyvūnų plaukų, arba lipni volai, užtikrina giluminio valymo.

PATOGUS: Imtis "kailiniai" iš "baldai" kartą ir visiems laikams!puikus valymo kušetės, pagalvės, pledai, ir daugiau.Nesvarbu, ar tai baldai, jūsų automobilio, ar kilimas, tai pet korp volelis yra labai svarbus įrankis, visiems naminių gyvūnėlių savininkai.

UNIVERSALUS: tai Ne šiaip šuo korp voleliu, tai sugeba kačių plaukų šalinimo per daug.Į korp volas naminių gyvūnėlių plaukų papildomų lipnių geba užtikrina kiekvieną kryptis yra įlaipinami, paliekant savo erdves plaukų-nemokamai.

PAPRASTA NAUDOTI: Tiesiog riedėti pirmyn ir atgal išilgai bet kokio paviršiaus gaudyklė kailio ir korp į built-in lizdą.Kai jūs visi padaryti, tiesiog paspauskite žemyn dėl atleidimo mygtuką, norėdami atidaryti augintinio kailio valiklis ir tuščias jį visiškai.Murkia-fectly paprasta!

TVARUS: Ši daugkartinio naudojimo korp voleliu reikia ne klijai ar lipni juosta, ir gali būti naudojamas vėl ir vėl.

Spalva:White & Red

Medžiaga:Plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * Ritininiai Pet villus Valiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl www.vanagaite.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą www.vanagaite.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Maitinimo Šaltinis: Belaidžio kroviklio

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai