Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Kempingas Sodo Vėliavos Kempingas Kieme Lauko Vėliavos Nešiojamų Laužo Laužo Kieme Vėliavos Ženklai Kelionės Priekaba Vėliava Stovyklautojai Stovyklos

0 Atsiliepimai
€3.35 €2.35
  • SKU: w2543
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Kempingas Sodo Vėliavos Kempingas Kieme Lauko Vėliavos Nešiojamų Laužo Laužo Kieme Vėliavos Ženklai Kelionės Priekaba Vėliava Stovyklautojai Stovyklos

Su šiuo karavanas vėliava, jums gali atnešti gyvybę į jūsų balkoną ir terasą srityse!Šį ilgalaikį vėliavos su unikaliu modelis yra idealus stovyklavimui apdaila.Ji suteikia purslų spalvos, nekeliant pavojaus savo saugumą ir komfortą, kadangi yra pagamintas iš odos draugiškas medžiagos.

Specifikacija:

Vėliavos Medžiaga: Poliesteris

Stiebo medžiaga: mediena

Dydis: apie 30*45cm/11.81*17.71 į

Svoris: 55g

Pakavimo Sąrašas:

1* Kempingas Sodo Vėliavos

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naudoti Tiesiog: Šis kempingas sodo vėliava yra patogu naudoti ir gali būti lengvai pakabinti ant savo balkono ir lauko zonas.Ji sukuria nuostabų ieškoti savo sode kieme ir sugauti dėmesį jūsų kaimynai ir draugai.

2.Minkšta: Patirtis išskirtinės kokybės su mūsų kempingas sodo vėliavos.Jos neįtikėtinai minkštos ir orui audinys yra saugus jūsų oda ir švelnus liesti.Taip pat oro sąlygų ir UV/fade atsparus, užtikrinant, kad jis išlaiko savo ryškių spalvų ilgą laiką.

3.Gerai Padarė: Pakelti savo lauko dekoro su šiuo kempingas sodo vėliavos, su patvari mašina-plaunamas susuktų poliesteris, skirtas ilgam naudojimui.Tai daugkartinio naudojimo pasirinkimą, užtikrinant saugumą, o yra lengva saugoti.

4.Likusius Apdailos: Jos subtilus tekstūros ir akį traukiantis modelis, kad ji ideali, be jokių sodą, terasą, arba stovyklavietės dekoro.Mėgaukitės grožio ir žavesio, kad šis unikalus ir viena-of-a-kind modelis numato, kad jūsų lauko aplinka, kaip ji priduria, touch sudėtingumo.

5.Platus taikymo Sritis: Paversti savo lauko erdvę, į unikalų kempingas stebuklų su šio sodo vėliavos.Energingas dizainas ir stovyklos tematikos dekoro, todėl jis idealiai tinka terasa, veja, ir sodai.Puiki dovana draugams, kurie mėgsta stovyklauti ir norite, kad dykumoje namuose!

  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Elektroninis: no
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelis: NĖRA
  • Proga: Šalis

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai