Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Šlifavimo Blokas Reguliuojamas Longboard Vertus Šlifavimo Failų Blokavimo Vertus Šlifavimo Failą Blokas Su Hook & Loop Pagrindo Ritininis Arba

0 Atsiliepimai
€13.39 €8.70
  • SKU: w2524
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Šlifavimo Blokas Reguliuojamas Longboard Vertus Šlifavimo Failų Blokavimo Vertus Šlifavimo Failą Blokas Su Hook & Loop Pagrindo Ritininis Arba

Patirtis efektyvi šlifavimo ir rūdžių šalinimo su mūsų failų sander.Savo novatoriškų dizaino ir ergonomiška rankena, kad dirbti sklandžiai.Laikykite jį vietoje tikslumo.Pagerinti darbo efektyvumą atitinkamų darbuotojų su mūsų patvarus ir universalus failų sander.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Šlifavimo Blokas

Gaminio dydis: apie 70X400mm/2.75x15.74in, aukštis-122mm/4.80 į

Svoris: apie 420g

Tinka: 2.76 iš vielos šlifavimas arba dviejų 2.76x7.8 sauso šlifavimo popierius

Pakavimo Sąrašas:

1xSanding Blokuoti

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Didina darbo Našumą: Mūsų šlifavimo blokas gipso yra pagaminti iš lengvų putų poliuretano, užtikrinant, net slėgio pasiskirstymas.Atlaiko įvairius šlifavimo užduotis, sumažinti rankų nuovargį, pagerinti našumą rankinis šlifavimo darbuotojų.

2.Paprastas valdymas: Su mūsų šlifavimo blokas, užtikrinti vienodą paviršių apdaila yra taip paprasta, kaip pateikti švitriniu popieriumi, per jį ir lankstymo kraštus.Ne daugiau kovoja su švitriniu popieriumi, kad nebus buvimo vieta – mūsų lengva naudoti blokas yra puikus įrankis, lengvas šlifavimas.

3.Plačiai Taikoma): Puikus siekti kelis šlifavimo tikslus su didelio efektyvumo.Šis šlifavimo blokas, puikiai veikia nuimti dažus ir rūdis, taip pat ir kostiumai, medžio, sienos ir automobilių poliravimas.Tai galima pritaikyti prie drėgno ir sauso šlifavimo ir tinka įvairių formų ir paviršių.

4.Produktyvumas-Mūsų šlifavimo blokas savybės rankena, skirta lanksčiai reguliuoti šlifavimo paviršius, suteikiant komfortą ir sumažinti rankų nuovargio per ilgų darbo valandų.Pasiekti tikslus ir paprastas šlifavimo dėl įvairių formų ir medžiagų, su lengvumu.

5.Išplėstinė Dizainas: Su savo inovacinius formą ir lengvos struktūros, šis šlifavimo blokas eiti į priemonė, bet šlifavimo projektą.Ji puikiai tinka kampai, teikti tikslumo ir kontrolės "PASIDARYK pats" entuziastams ir profesionalams panašiai.Atsisveikinti su įrankiais ir "labas" tam, ekonomiškas ir patogus šlifavimo.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai