Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Atnaujinti Agentas Automobilis Vaškas Restauruoti Agentas Danga Agentas Automobilių Vaškas Restauruoti Agentas Automobilių Apdailos Atstatymo Automobilių Renovuoti Agentas

0 Atsiliepimai
€10.13 €5.06
  • SKU: w117315
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Atnaujinti Agentas Automobilis Vaškas Restauruoti Agentas Danga Agentas Automobilių Vaškas Restauruoti Agentas Automobilių Apdailos Atstatymo Automobilių Renovuoti Agentas

Mūsų automobilių gumos restauratorius yra labai efektyvus ir suteikia ilgalaikį valymo poveikį.Be aštraus kvapo, tiesiog užtikrinti, kad paviršius yra švarus ir sausas, prieš naudojimą.Puikus platų naudoja, rodo jūsų priežiūrą ir meilę savo automobilį, šis turi turėti produktą.

Specifikacija:

Produkto Tipas: Prietaisų Skydelio Renovacija

Produkto talpa: 50ml/ 100ml

Pakuotės dydis: 3x3x9.5cm/1.2x1.2x3.7in

Tinkamumo laikas: 3 metus

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio prietaisų Skydelyje Restauratorius*1pcs

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis Automobilio Atnaujinimas Agentas suteikia subtilų ir ekologinius formulė, kad tai nekenksmingas jūsų automobilį ir apylinkėse.Ne aštrus kvapas ir lengvas prašymą suteikti išskirtinę patirtį.

2.Lengvas Naudojimas: Atkurti automobilio paviršių be vargo su Automobilio Atnaujinimas Agentas.Po valymo ir džiovinimo poveikio zona, purškimo produkto ir valytuvas tolygiai su rankšluosčiu.

3.Ilgalaikė Apsauga: Šis automobilio atnaujinimas agentas gali atkurti pirminį blizgesį ir spalvą savo automobilį, tik 1 paraiška.Valymo poveikis gali trukti ilgą laiką, tokiu būdu sutaupant jums daug priežiūros išlaidas.Naudoti reguliariai siekiant geresnių rezultatų.

4.Platus Taikymo: Šis automobilio atnaujinimas agentas gali būti taikomas bet gumos, odos, be aliejaus, dulkių, skaidrus arba matinis transporto priemonės paviršių, suteikia jai naują ir blizga išvaizdą.

5.Nuostabi Dovana: Makeover SolutionGive savo šeimos ir draugų makeover sprendimą jų automobiliai.Rodyti jūsų priežiūrą ir meilę stebina jiems tai puiki dovana, kuri gali atkurti blizgesį ir grožį savo transporto priemones.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai