Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

2024 M. Medinis Rėmas, Džiovintų Gėlių Stalinis Kalendorius Kūrybos Medinės Kortelės, Kalendoriaus Aukštos Kokybės Stalinių Kalendorių Papuošti Prekes

0 Atsiliepimai
€32.30 €11.63
  • SKU: w18598
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Spausdinimo Produktų

2024 M. Medinis Rėmas, Džiovintų Gėlių Stalinis Kalendorius Kūrybos Medinės Kortelės, Kalendoriaus Aukštos Kokybės Stalinių Kalendorių Papuošti Prekes

Šis medinis stalinis kalendorius yra pagamintas iš aukštos kokybės medienos medžiagos ir funkcijos džiovintų gėlių dekoracija.Tai labai patogus ir lankstus, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.Plius, tai daro puiki dovana ir yra puikus tyrimų lentelė.

Specifikacija.

Produkto Pavadinimas:Sausų Gėlių Dekoratyvinis Medinis Nuotraukų Rėmelis Kalendorius

Produkto svoris: 300g

Gaminio dydis: apie 28.5x19.5x1.8cm/11.22x7.68x0.71 cm

Medžiaga: mediena

Šiltas patarimai:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, kai kurios nuotraukos prekes gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas, spalva natūra turi dominuoti!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Paketas, sąrašas.

Džiovintų Gėlių Dekoratyvinis Medinis Nuotraukų Rėmelis Kalendorius*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos kokybės Medžiaga: Pagaminti iš puikios medienos medžiaga, mūsų Medinių Stalinis Kalendorius 2024 pasigirti sudėtingas, kad dizainas pabrėžia jo patvarumą ir atsparus ankstyvo nusidėvėjimo.Išlyginti paviršių, kartu su aukštos kokybės medienos blokai, suteikia neprilygstamą estetinės, kad jūsų verslo vietos.

2.Kūrybos džiovintų gėlių: Padaryti savo darbo vietos unikali mūsų Medinių Stalinis Kalendorius 2024. Suasmeninti jį su džiovintų gėlių dekoracija ir laisvai juos pakeisti, kad atitiktų savo stilių.Puiki DIY dekoracija bet kokio verslo ar namų.

3.Palaikyti tvarką ir stilingas: Su mūsų Medinių Stalinis Kalendorius 2024. Lankstus dizainas leidžia patogiai individualaus naudojimo ar jų derinys, kad atitiktų jūsų specifinius poreikius.Plius, atskira apdailos ir kalendorius komponentų užtikrinti, nr. estetinės trukdžių, kai keičiant iš datas.

4.Puiki Dovana: Nustebinkite savo artimuosius su geriausia gestą dovanų jiems šis Medinis Stalinis Kalendorius 2024. Suasmeninti jį su savo pranešimus sukurti nuolatinis priminimas apie savo ypatingą ryšį.Praktiška ir prasminga, tai puikus būdas parodyti savo meilę ir dėkingumą.

5.Platus Programas:,, Ar jūs įdėti jį į savo miegamąjį stalas, tyrimo lentelė, ar verslo kabina, šis medinis stalinis kalendorius 2024 bus pridėti spalvų liesti savo erdvę ir jus organizuotas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai