Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Rotacinis Amžiną Kalendorių Mediniai Wheeling Kalendorius Antis Laivo Projektavimo Mėnesį, Savaitės Dieną, Datą Ekranas Dekoratyvinis Amžiną Kalendorių

0 Atsiliepimai
€12.68 €4.56
  • SKU: w163076
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Spausdinimo Produktų

Rotacinis Amžiną Kalendorių Mediniai Wheeling Kalendorius Antis Laivo Projektavimo Mėnesį, Savaitės Dieną, Datą Ekranas Dekoratyvinis Amžiną Kalendorių

Kulka Taškų:

1.Tvirtesnio Stabilumo: Su savo sutirštės bazės dizainas, mūsų pasukimo amžiną kalendorių yra užtikrinamas ne į skaidrę arba sutraukti lengvai, suteikti jums su stabilus ekrano parinktį ant jūsų stalo ar lentynos.

2.Sukimosi Efektyvumas: Pakeisti datas, lengvai ir greitai su šia pasukimo amžiną kalendorių, kuris leidžia jums reguliuoti mėnesį ir dieną su paprasta prižiūrėti.Nereikia pirkti naują kalendoriaus ir kiekvienais metais, tiesiog pasukti ir pakeisti.

3.Tvirtas Medžio: Figūrą iš medžio masyvo medžiagos, tai dekoratyvinės pasukimo amžiną kalendorių, užtikrina ilgaamžiškumą ir ilgalaikis grožis jūsų darbą.

4.Estetinės Kompanionas: Patirtis puikiai dera estetika ir funkcionalumas su šiuo pasukimo amžiną kalendorių.Idealiai tinka verslo rašomieji stalai ir countertops, ji priduria, liesti elegancija su savo aptakus dizainas nors užima minimaliai vietos.Palaikyti tvarką ir stilingas tuo pačiu metu.

5.Lengvai Skaitoma: rotary amžiną kalendorių yra aiškus ir lengvai skaitomas šriftas ir tinkamo dydžio numerius, jūs galite lengvai patikrinti, data, bet kuriuo metu, pridedant prie jūsų patogumui.

Sekti data stiliaus su mūsų pasukimo amžiną stalinis kalendorius.Tai tvirtos ir stabilios stalo aksesuaras yra puikus biuro stalai ir countertops, su vieta stabilios konstrukcijos ir sklandžiai rotacijos pakeitimas.Numeriai yra tinkamo dydžio, lengvai matomumas.Niekada praleisti dieną su šia elegantiška ir praktiška, be savo darbo vietą.

Gaminio medžiaga: ABS + beržas bazės

Produkto svoris: 180 g

Gaminio dydis: 10.5x6.5x13.5cm

Sąrašas:

1pcs x pasukimo amžiną calenda

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai