Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Keramikos Laikrodžiai Rankinis, Kišeninis Kabo Skylė Nešiojamas Mini Atsuktuvas, Namų Remonto Įrankių Nuimamas Nešiojamų Ergonomiškas Nemagnetiniai

0 Atsiliepimai
€3.63 €2.84
  • SKU: w1518
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Rankiniai Įrankiai

Keramikos Laikrodžiai Rankinis, Kišeninis Kabo Skylė Nešiojamas Mini Atsuktuvas, Namų Remonto Įrankių Nuimamas Nešiojamų Ergonomiškas Nemagnetiniai

Savybės:

【 Dėvėti, atsparus ir patvarus】 gręžimo karūnos yra daugiau dėvėti, atsparus ir patvarus.Žemų dažnių pasipriešinimo, stabilus gręžimo, didelis greitis ir nėra edge lūžių.Atidarymo yra tvarkingas, sklandžiai,iš skaldytų kraštus, drebulys ir lūžių.

【Lengva atlikti】】Kiekvieną atsuktuvas bit puikiai ant rankenos, ir lengvai gali būti pakeistas nuo vieno prie kito, todėl lengvai perjungti iš skirtingų varžtus,ir ji pakankamai maži nešiotis su savimi bet kur, ar parduotuvėje, ar jis tiesiog apie bet kur.

【Sklandžiai ir tiksliai】Profesionalus stiklo ir plytelių grąžtai gali gręžti skyles sklandžiai ir tiksliai keraminės plytelės, marmuras, plonas, ketaus plokštės, veidrodžiai ir stiklo.Nepamirškite pridėti vanduo arba aušinimo skysčio gręžiant skyles.

【Mažų varžtų】Be tvirtai laikydami už rankenos, ją gali taip pat traukti į mažus varžtus, kurie buvo pašalintas.Nesijaudinkite apie mažą varžtus, kad jūsų pirštai negali pasiimti.Visą asortimentą atsuktuvų antgaliai gali patenkinti išardymas poreikius skirtingiems vartotojams.

【Paprasta montavimo ir išmontavimo】Tinka jūsų įvairius poreikius.Mažas atsuktuvas turi smulkių patarimų, kaip paprasta montavimo ir išmontavimo tvirtinimo detalių ilgaamžiškumas, efektyviai sumažina rankos nuovargį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Plastikas+keramika

Spalva:Mėlyna

Dydis(apie):113mm/4.4 colių ilgio

Stilius:CD-15,CD-20,CD-25,CD-100

Pakuotė:

1pc x Mini atsuktuvas

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Magnetinis: No
  • Prekės Pavadinimas: GETHOME
  • Pakuotė: Pagal 5vnt
  • Varžto Galvutės Tipas: Kita
  • Modelio Numeris: NĖRA
  • Tipas: tikslumo atsuktuvas
  • Savybės: Mini, Daugiafunkcinis

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai