Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Geoterminio Vandens Vamzdžių Šalinimo Replės Pašalinti tong vandens separatorius, pašalinti geoterminis vamzdis, švarus šildymo specialios plie

0 Atsiliepimai
€21.45 €16.09
  • SKU: w33993
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Rankiniai Įrankiai

Geoterminio Vandens Vamzdžių Šalinimo Replės Pašalinti tong vandens separatorius, pašalinti geoterminis vamzdis, švarus šildymo specialios plie

Ji gali išspręsti geoterminės vamzdžių šalinimo, vandentiekio projektai, ar bet kokią užduotį, kuri reikalauja patikima rankena su savimi.Šios replės yra puikus papildymas į savo įrankių rinkinys, siūlančių tiek jėgos ir tikslumo.Gauti darbą, efektyviai ir veiksmingai su mūsų replės.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

AUTOMATINIS ATIDARYMAS - spyruoklinių konstrukcija užtikrina, kad žandikauliai automatiškai atidaryti, sutaupyti laiko ir pastangų, dirbant su projektai.

STIPRAUS ĮTEMPIMO JĖGA - replės yra įrengta galinga įtempimo mechanizmą, kuris daro didelį spaudimą, kai reikia.Ši jėga leidžia jums saugiai suvokti daiktus iš įvairaus dydžio ir storio, todėl replės tinka įvairiems darbams.

ANTI-SLYDIMO DIZAINO - tikslumo dantyta modelį, žandikaulių užtikrina net ir sukimo momento paskirstymo ir saugios važiuojant šlapia danga, sumažina riziką paslysti naudojimo metu.

PATOGI SILIKONINĖ RANKENA - replės yra įrengta silikono rankena, kuri siūlo patogų ir ergonomiška rankena, leidžianti pratęsti naudokite be rankų nuovargio.

SPECIFIKACIJA

Medžiaga: Alloy + Plienas

Dydis: 23cm / 9in

PAKETAS APIMA

1 * Geoterminio Vandens Vamzdžių Šalinimo Replės

PASTABOS

Užtikrinti, kad jūs laikytis visų atsargumo priemonių, kai jas tvarkyti.

Sutepti judančias dalis reguliariai sklandžiai.

  • Prekės Pavadinimas: isfriday
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Santechnikos darbai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai