Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

6 VNT Burlenčių Fin Varžtai, Nr. Priemonė Nerūdijančio Plieno Nykščio Fin Varžtas Pakeitimo Reikmenys SUP Naršyti Longboard Paddleboard

0 Atsiliepimai
€6.53 €4.38
  • SKU: w11911
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Vandens Sportas

6 VNT Burlenčių Fin Varžtai, Nr. Priemonė Nerūdijančio Plieno Nykščio Fin Varžtas Pakeitimo Reikmenys SUP Naršyti Longboard Paddleboard

[Aukštos kokybės medžiaga]: Nerūdijančio plieno naršyti fin varžtai nebus rūdžių, gėlo vandens arba sūraus vandens; be to, guminis sandarinimo žiedas veikia kaip "pavasaris", siekiant užtikrinti, spaudimas varžtą ir priveržkite varžtą be braižymo plokštelę.

[Lengva naudoti]: Sugriežtinti guminis sandarinimo žiedas ranka reiškia, kad jokių įrankių reikia, ir ne atsuktuvai, reikia įdiegti, nustatyti, ar ardyti ilgai plokštė pelekai arba vertikalus irklas pelekus; nėra daugiau įrankių, kurie gali padaryti jums požeminio vandens greičiau.

[Saugoti savo banglentę]: iki šiol, kai kurie žmonės visada naudojami varžtai nustatyti ilgi pelekai valdybos, ir visada nusivylė su atsuktuvu šuoliai ir įbrėžimų ant pelekų/valdyba.Tie laikai jau praėjo.Šių peleko formos varžtai, bus tikrai apsaugoti savo banglentę arba irklas lentos.

[Suderinama]: Mūsų fin varžtai tinka dauguma standartinių burlenčių fin dėžės, naudojami ilgai, lentos, SUPs, vieno pelekus, ir paddleboards; Šių fin varžtai yra puikiai tinka bet kokio plokštė su centrinio lauke fin.

[Ką gausite] paketas apima 6 burlenčių fin varžtai, pakankamas kiekis, kad atitiktų jūsų kasdienių poreikių, kuris yra puikus jūsų kasdienės banglenčių susitikimuose.

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

6 * irklas lentos fin varžtai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma Žmonių: Unisex

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai