Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Motociklo Priekinio Stiklo Stabili Retro Nuimamas Motociklų Stiklai Vėjo Deflektoriai Universalus Motociklų Aksesuarų Nuoma

0 Atsiliepimai
€17.49 €13.99
  • SKU: w11825
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Motociklo Priekinio Stiklo Stabili Retro Nuimamas Motociklų Stiklai Vėjo Deflektoriai Universalus Motociklų Aksesuarų Nuoma

Mūsų dviračių prekinis, galinis stiklo eina per griežta kokybės kontrolė, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą.Jis atitinka savo skirtingus poreikius mažinant vėjo slėgio, sutaupyti laiko jūsų važinėti.2 spalvų pasirinkti, tai stilingas priedas jūsų dviratį.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Universalus Motociklo Priekinio Stiklo

Gaminio Medžiaga: PC + geležies

Gaminio Dydis: 40*24*3cm/15.75*9.45*1.18 į (vidut.)

Produkto Svoris: 550g (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Universalus Motociklo Priekinio Stiklo

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Funkcionalumas: Įmontuotais PC ir geležies medžiagų ir griežtos kokybės kontrolės, šį universalų motociklo stiklas užtikrina puikų stabilumą ir patikimumą, užtikrinant nepriekaištingą efektyvumą.

2.Universalus Patogumui: Įdiekite šį priekinio, galinio stiklo be vargo ant savo motociklo ir mėgautis savo prisitaikantis dizainas, kuris numato, kad įvairių motociklų tipams.Tai multifarious priekinio stiklo bus patenkinti visus jūsų apsauga nuo vėjo ir matomumą poreikius.

3.Vėjo Apsauga: universalūs motociklo priekinio, galinio stiklo gali sumažinti vėjo slėgio ir jums patogiau naudoti.Jis atneš jums ir leidžia jums vairuoti patogiai ant plento.Mėgaukitės su šio lango.

4.Greitas Montavimas: atsisveikinti su sudėtinga prekinis, galinis stiklo įrenginių.Šis universalus motociklo priekinis stiklas gali būti lengvai įdiegtas be vargo, rizikos žalą ar nepatogumus.Jos nuimamas dizaino ir laiko taupymo funkcijas, kad jis lengvas, be savo dviratį.

5.Retro Estetika: Pakelti savo važiavimo su mūsų retro stiliaus motociklo universalus prekinis, galinis stiklo, galima kelias spalvas, kad atitiktų jūsų asmeninį skonį.Jos elegantiškas ir madingas dizainas pagerina jūsų dviratis tai estetika, pademonstruotų savo didelį skonį su touch retro žavesio.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Universalūs Motociklo Priekinio Stiklo

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai