Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Žiemos Elektra Šildomas Pirštines, USB Vertus Šilčiau Jutiklinį Ekraną, važiavimas Dviračiu, Slidinėjimas Šildymo Pirštinės Šilumos Vandeniui Motociklo Pirštines

0 Atsiliepimai
€21.97 €13.18
  • SKU: w13485
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žiemos Elektra Šildomas Pirštines, USB Vertus Šilčiau Jutiklinį Ekraną, važiavimas Dviračiu, Slidinėjimas Šildymo Pirštinės Šilumos Vandeniui Motociklo Pirštines

Kulka Taškų:

1.Neperšlampama Dizainas: Patirtis neprilygstamą komfortą su mūsų šildomos motociklo pirštines.Featuring minkštas ir lengvas PU odos, kuri apsaugo nuo lietaus prasiskverbti, šios pirštinės yra taip pat atsparus vandeniui ir dilimui.Su anti-slydimo funkcija, šias pirštines padaryti saugiai ir patogiai važiavimo.

2.Išplėstinė Šiluma: Mėgautis geriausios šiluma su mūsų šildomos motociklo pirštines, suleidžiama su naujoviškų šildymo technologija.Su unikalus 3-sluoksnio temperatūros fiksavimas ir sutirštės žemyn medvilnės sluoksnio maksimalų šilumos išsaugojimo, jie taip pat yra įrengta daug apsaugos, kaip saugiai ir efektyviai šildo.

3.Sustiprinta Apsauga nuo Vėjo: Su vėjo apyrankė mūsų šildomos motociklo pirštines, skirta geriau blokuoti šaltų vėjų.Mėgaukitės patogu važiuoti net atšiauriomis oro su pailgino riešo dalis, reguliuojamas vėjo virvę ir neapmokėtų šilumos izoliacija.

4.Daug Funkcijų: Juos šildomos motociklo pirštines ne tik išlaikyti savo rankas šiltas, bet taip pat turiu maža kišene su užtrauktuku ant nugaros kiekvienos pirštinės.Jūs galite lengvai saugoti ir pasiekti mažų dalykų, tokių kaip kortelės, raktų ar pinigų, padaryti jūsų kelionės patogiau.

5.Keli Naudoja: Šių šildomos motociklo pirštines yra plačiai naudojami dviračių sportas, išvykos pėsčiomis, slidinėjimas, alpinizmas, ir kitų veiklos lauke.Jie yra praktiški ir patogūs, išlaikyti savo rankose lankstus ir šiltas krūvio metu.

6.Tobulinti savo jojimo patirtimi su mūsų dilimui šildomos motociklo pirštines.Built-in USB šildymo kilimėlis leidžia jūsų rankose palaikyti malonią temperatūrą, todėl patogu kelionės ir malonus.Puikus lauko veikla, pavyzdžiui, žygiai.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: USB Šildomos Pirštinės

Gaminio Medžiaga: Vėjo ir vandeniui medžiaga + PU oda + sutirštės žemyn medvilnė + vilnos šiltas pamušalas

Produkto Spalva: Juoda, pilka

Gaminio Dydis: S-M, M-L, L-XL

Pakavimo Sąrašas:

2vnt * USB Šildomos Pirštinės

  • Gaminio medžiaga: Vėjo ir atsparus vandeniui audinys + PU oda + storas
  • Funkcija: Visą Pirštą
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • dropshipping: Parama
  • Medžiaga: Oda
  • Lytis: Unisex
  • Elemento Tipas: Pirštinės

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai