Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Automobilių Kempinės Skalbimo Didelio Tankio Nuvalykite Kempine Sunkiųjų Šveitimas Virtuvės Kempinę Automobilio Namų Virtuvės Vonios Kambarys

0 Atsiliepimai
€5.07 €2.53
  • SKU: w123965
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Automobilių Kempinės Skalbimo Didelio Tankio Nuvalykite Kempine Sunkiųjų Šveitimas Virtuvės Kempinę Automobilio Namų Virtuvės Vonios Kambarys

Automobilių Kempinės Plovimo yra geras ir gražus jūsų automobiliui.Jie yra suprojektuoti su laisvi bangų struktūrą, kad gali tilpti daugiau vandens ir putų, ir ne nulio, jūsų automobilio paviršiaus.Jie taip pat lengva valyti ir sausai, ir gali būti naudojami kitiems valymo tikslams, aplink namą ar garažas.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Kempinė automobilių valymo priemonės

Gaminio spalva: Geltona

Medžiaga: Sponge

Naudojimo aplinka: automobilių, namų, stiklo, virtuvėje, ir tt

Produkto funkcijos: Gera

Produktų Sąrašas:

Automobilių Plovimo Kempinė *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Minkšta Medžiaga-Pagamintas iš minkštos medžiagos, šis automobilių plovimo kempinė turi gerą vandens absorbcijos ir valymo galia.Ji gali pašalinti purvą ir nešvarumus nuo jūsų automobilio be braižymo paviršiaus.

2.Greitas Valymas: Tai automobilio plovimo kempinė turi ypatingą bangų struktūrą, kad greitai sukuria daug putų.Tai leidžia jums valyti jūsų automobilio greičiau ir geriau.Jums taip pat reikia mažiau vandens ir ploviklių su šia kempine.

3.Stiprios Skalbimo Galia: Šis automobilių plovimo kempinė yra minkšta ir švelni, bet nebijo purvinas.Jis gali išvalyti savo automobilį be braižymo paviršiaus, ir ji yra lengvai praskalauti ir pakartotinai naudoti.

4.Lengva plauti: Šis automobilių plovimo kempinė yra pagaminta iš aukštos kokybės mikropluošto medžiaga, kuri yra minkšta liesti ir švelnus jūsų automobilį.Jis gali trukti ilgą laiką ir atlaikyti daug plovyklos.Tiesiog nuplaukite jį po naudojimo ir pakabinti, kad išdžiūtų.

5.Multi-purpose Naudojimas: galite naudoti šią automobilių plovimo kempinė skirtingų valymo užduotis, pvz., odos sofos, kūdikių buteliukai, vonios plytelės ir pastato išorinės sienos.Ji valo, veiksmingai su vandeniu arba sausu skudurėliu.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Formos: Elipsė

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai