Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Helovinas Modeliavimas Žmogaus Skeletas Vartų Dekoro Prop Helovinas Šalis Dekoro Kabinti Juokinga Rekvizitai Festivalis Prekes

0 Atsiliepimai
€7.57 €5.29
  • SKU: w1100
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Helovinas Modeliavimas Žmogaus Skeletas Vartų Dekoro Prop Helovinas Šalis Dekoro Kabinti Juokinga Rekvizitai Festivalis Prekes

Švęsti Helovinas stiliaus su mūsų Naujų Žmogaus Skeletas Dizainas, puikiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko apdaila.Pagamintas su tvirtos medžiagos, tai nėra lengva nutraukti.Ekranas lengvai, kur jums patinka, žaidimo metu, vidaus ir lauko apdaila.Gauti baisu su mūsų Skeletas Helovinas!

Specifikacija.

Elemento tipas: Helovinas skeletas skeletas

Gaminio dydis: 40*10cm/sudarė 15,75*3.94 cm

Spalva: balta

Medžiaga: PVC

Naudojimas: Puikiai tinka dekoravimo haunted namai, kapinės, Helovinas šalims, priekiniai pašiūrės, pilka, soduose ir kiemuose.

Paketas, sąrašas.

Helovinas Skeletas *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Spooky Halloween Apdaila: Šis skeletas Helovinas apdailos padarys jūsų svečiai rėkti iš baimės.Jame yra naujų žmogaus skeletas dizainas, kuris atrodo realus ir creepy.Jūs galite pakabinti jį ant sienos, durų ar langų sukurti haunted house, atmosfera.

2.Scarily realus apdaila: aukštos kokybės, tvirtos medžiagos ir tikroviška duomenis, šis skeletas prop yra tikri, kad przerazić.Pareikšti savo Helovinas dekoro į gyvenimą su lengvumu!

3.Vaidentis Savo Vieta: Nustebinti savo svečius su mūsų Skeletas Helovinas apdaila, puikus papildymas sukurti baisu atmosferą, vidaus ir lauko apdaila, tokių kaip puošmena, kiemo dekoracija ar haunted house nustatymas.

4.Patogus ekranas: Tiesiog sulankstyti Skeletas Helovinas po šalies kitų metų naudoti.Tai lengva ekrane ir gali būti pakabinti ant sienos, durų, medžiai ar "windows", pridedant baisu dekoro jūsų namuose.

5.Platus Programas: Pakelti Helovinas emocijų su mūsų gyvenimas dydžio Skeletas Helovinas apdailos.Puikus playndoor ir outndoor siužeto parametrai, tematikos šalys, arba, kaip baisu rekvizitai.Unikalus, be jokių platus naudoti Helovinas apdailos kolekcija.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: žmogaus skeletas helovinas
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Modelis: vientisos spalvos
  • Proga: Helovinas
  • Elektroninis: no

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai