Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Lapų Sienų Klasėje Biuletenyje Sienų Skelbimų Lenta Biuletenyje Sienų Dekoras Apdailos Lapų Sienų Sienų Lipdukai Sienų Atogrąžų

0 Atsiliepimai
€8.87 €6.21
  • SKU: w2572
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Lapų Sienų Klasėje Biuletenyje Sienų Skelbimų Lenta Biuletenyje Sienų Dekoras Apdailos Lapų Sienų Sienų Lipdukai Sienų Atogrąžų

Aprašymas:

1. Eukalipto Sienos skelbimų Lenta yra būtina, be klasėje reikmenys.Studentai bus meilė jiems.Puikus pasirinkimas bet teminius šalis.

2. Papuoškite savo klasėje su šių Eukalipto Sienos skelbimų Lenta.Tiesiog naudoti savo vaizduotę ir naudoti juos kurti savo "PASIDARYK pats" darbų.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Eucalyptus Sienos Skelbimų Lenta

Medžiaga: kreidinio popieriaus

Ilgis: about15m/49.21 ft

Plotis: apie 4-6CM/1.57~2.36 colių

Produktų Sąrašas:

1* Eukalipto Sienos Skelbimų Lenta

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Mėgautis "PASIDARYK pats"】 Eukalipto Sienos skelbimų Lenta gali būti laisvai kartu, priežastis yra, kad du lapai gali būti vientisai sujungti, ir jūs galite nukreipti jį sukurti savo skelbimų lenta.

2.【Eukalipto Medienos Sienos Dizainas】skelbimų Lenta Sienos Lapų laikosi eukalipto žalias lapas modelis, kaip pagrindinis elementas, ir priduria, baltos gėlės, kaip embellishment, kuris yra pilnas pavasario atmosfera.

3.【Patogu Naudoti】Eukalipto Sienos nepaliks žymių ant sienos po ašarojimas ne, jums tik reikia iškirpti vieta, jums reikia ir klijuoti jį.

4.【Masto Programos】Lapų Sienų Klasėje Biuletenyje tinka dekoravimo kabinetus, biurus, durys, langai, mokyklos taryba, interaktyviąsias lentas, sienos, nuotraukos, kūdikių dušai, vestuvėms, gimtadieniams, ar kitos dekoracijos

5.【Gražus Galimybe】Eukalipto Sienų Klasėje gali būti pateikti kaip išskirtinį dovana mokytojai, mokiniai, klasiokai, kolegos, ir draugai, jie bus meilė jį.

  • Modelio Numeris: Eukalipto Sienos Skelbimų Lenta
  • Elektroninis: no
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Proga: Eid al-Fitr

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai