Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Helovinas Saldainiai Turėtojas Nešiojamų Kibirai Helovinas Apgauti Ar Gydyti Krepšiai Kaukolė Galvutės Formos Apgauti Ar Gydyti Saldainiai Kibiras Turėtojas

0 Atsiliepimai
€8.56 €6.85
  • SKU: w10949
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Helovinas Saldainiai Turėtojas Nešiojamų Kibirai Helovinas Apgauti Ar Gydyti Krepšiai Kaukolė Galvutės Formos Apgauti Ar Gydyti Saldainiai Kibiras Turėtojas

Mūsų Helovinas Skull Candy Kibirai idealiai tinka Helovinas apgauti ar apdorojant.Išskirtinį meistriškumą skiria juos, o išlaikyti juos nešiojamų ir šviesos svorio.Užpildyti juos su įvairių saldumynų puikus Helovinas goodie bag užpildas.

Specifikacija:

Dydis: (vidut.)40*15 cm/sudarė 15,75*5.91 cm

Medžiaga: Silikonas

Svoris: 250g

Pakavimo Sąrašas:

1*Helovinas Skull Candy Dubenį Holde

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Darbas Gerai Jums:, kad kai baisu malonumas jūsų Helovinas šaliai su mūsų saldainių dubenį laikiklį.Klasikinis kaukolės galvą, su lengva rankena rankenos ir išskirtinį apdailos prideda mistikos ir "auros" festivalis.

2.Lengva Nešti: Pareikšti dėl Helovinas įdomus su mūsų lengva atlikti Kaukolės Saldainių Dubenį Laikiklį!Matavimo 40*15cm dydžio, vaikai gali pasiimti su savimi dėl Helovinas ir rezultatas daug gražių ir skanių saldainių iš savo kaimynų.Tai puikus baisu aksesuaras apgauti ar gydyti!

3.Tarnauti Ilgą Laiką: Saugiai laikyti savo gydo šiame kaukolė-formos indo laikiklį, daugkartinio naudojimo, pagaminti iš silikono medžiagos.Lengvas ir lengvai atlikti, jį naudoti vėl ir vėl visi jūsų Helovinas poreikius!

4.Platus: Tai skull candy dubenį turėtojas yra baisu ir įdomus būdas tarnauti elgiasi su jūsų svečiai.Jūs galite įdėti LED apšvietimas viduje Helovinas atmosferą, arba naudoti jį kaip goodie bag užpildu jūsų apgauti ar meistrai.Tai plačios taikymo už bet kokius Helovinas teminius renginys.

5.Graži Dovana: Jūsų šeima, pažįstami, bendradarbiai ir pan.galite gauti saldainiai kibiras kaip dovana.Ji taip pat daro mielas namų puošybai.Patraukti savo svečiams dėmesį bei parengti juos, jūs galite įkelti jį su įvairių skanėstų.

  • Modelio Numeris: Helovinas Skull Candy Dubenį Turėtojas
  • Proga: Velykų
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Modelis: Animacinių Filmų Pav.

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai