Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Stovinčioje Tualetinio Popieriaus Laikiklio Stovas Su Rezervas, Nerūdijančio Plieno Audinio Turėtojas, Tualetinio Popieriaus Stovėti Vonios Kambarys

0 Atsiliepimai
€44.68
  • SKU: w1083
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namų Tobulinimas

Stovinčioje Tualetinio Popieriaus Laikiklio Stovas Su Rezervas, Nerūdijančio Plieno Audinio Turėtojas, Tualetinio Popieriaus Stovėti Vonios Kambarys

1. AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA - Pagamintas iš nerūdijančio plieno, patvarus ir nerūdijantis, puiki kokybė užtikrina metus patikimumas ir ilgaamžiškumas, tinka drėgnose aplinkose, tokiose kaip vonios kambarys ir virtuvė.

2. IŠPLĖSTINĖ APDAILA - Mūsų tualetinio popieriaus laikiklį, kad paviršius yra lygus ir švelnus, lengvai valoma, ir jis suteikia patobulintą vaizdo apeliacinis skundas, kuris daro tai klasikinis, be vonios kambarys.

3. FUNKCINĖS SANDĖLIAVIMO - integruotas laikiklis siūlo sandėliavimo iki 3 audinių papildomų atsarginių ritinių, o pridedant jutiklinio stilius mūsų vonios kambario aplinkai.

4. NEŠIOJAMŲ DIZAINAS - Tai be nuolatinio tualetinio popieriaus laikiklį ir dozatorius puikiai tinka bet kokio vonios kambariai ir lengvai judėti bet kur, vonios kambarys; Patogus naudojimas svečių vonios pusę vonios, milteliai kambariai ir mažesnių erdvių.

5. LENGVA NAUDOTI - gręžimo arba montuoti į sienas, yra būtina, tiesiog vieta, stovas, kai tai patogiausia savo erdvę ir, tai vieta, kur jums reikia; Pristatomas surinktas ir paruoštas naudoti.

Montavimo Būdas : Laisvai Statomas

dydis:16x16x55cm

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

spalva:Juoda / Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 x Tualetinio popieriaus laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai