Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Plaukti Plūduro Plūdės, Ryškių Spalvų Drybag Ir Plūduro Flotacinio Triathletes Šviesos Matomą Plūdurą, Atviro Vandens Plaukimo Triathletes

0 Atsiliepimai
€10.31 €3.82
  • SKU: w101264
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos

Plaukti Plūduro Plūdės, Ryškių Spalvų Drybag Ir Plūduro Flotacinio Triathletes Šviesos Matomą Plūdurą, Atviro Vandens Plaukimo Triathletes

Plaukti saugiai ir matomai vandens su šis lengvas ir patvarus plaukti plūduro.Jis ateina ryškių spalvų ir yra lengva nešiotis.Tinka plaukiojimas, baidarės, snorkeling ir daugiau.

Pavadinimas: Bendrosios airbagss plaukimo plūduro

Svoris: 220g

Spalva: oranžinė, rožinė, žalia

Medžiaga: 0,35 MM ekologišką PVC

Dydis: plytelių 48*29CM

Plūdrumo: 176N

Sąrašas:

Plaukti Plūduro Float *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Didelis Matomumas : Su ryškių spalvų, kad pritraukti dėmesį, tai plaukti plūduro plūdės yra lengva rasti, vandens, padidinti savo saugumą ir ramybę.

2.Reguliuojamas Juosmens Diržas: universalus dizainas tinka dauguma žmonių plaukti saugiai lengva nustatyti, ar esate pradedantysis, ar profesionalas, jums gali plaukti saugiai ir patogiai Bangas, Plaukti Plūduro

3.Nepralaidi vandeniui dizainas: Su pripučiami nagų dizaino ir nepralaidžiose vožtuvai, galite pakoreguoti plūdrumo Bangas, Plaukti Plūduro pagal jūsų poreikius.Ji yra taip pat lengva nešiotis ir laikyti, kai tuščia.

4.Lengvas ir tvirtas: Šis plaukti plūduras yra pagaminti iš plyšimui atsparaus PVC medžiaga, kuri yra atspari vandeniui ir saulės-įrodymas, išlaikyti savo vertybių, saugios ir sausas, o jus plaukti.Ji taip pat turi mažą poveikį aplinkai ir gali būti lengvai pripūsti ir tuščia.

5.Platus paskirtis: Šis plūduras yra jūsų idealus kompanionas bet vandens veikla.Tai leidžia jums išsiskirti ir saugiai vandens.Ji taip pat leidžia jums laikyti savo vertingus daiktus vandeniui atsparus kameros viduje plūduro.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Plaukti Plūduro Plaukti

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai