Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

1pcs Automobilio Valytuvas Dušo Stiklo Durys Automatinio Stabdžių Diferencialo Minkšta Patogi Rankena V Formos Valymo Reikmenys, Automobilių Valymo Reikmenys

0 Atsiliepimai
€15.63 €7.82
  • SKU: w10020
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

1pcs Automobilio Valytuvas Dušo Stiklo Durys Automatinio Stabdžių Diferencialo Minkšta Patogi Rankena V Formos Valymo Reikmenys, Automobilių Valymo Reikmenys

Kulka Taškų:

1. Efektyvus Valymas: Su dviejų eilutėje dizaino, tai valytuvas dušo stiklo durys gali nuvalykite valiklį ir neliktų vandens dėmių ant jūsų automobilio ar vonios paviršių.

2. Išvengti Slydimo: Siekti, lengvas, dušas, stiklo valymas su mūsų valytuvas tai išskirtinio dizaino, kuris sumažina rankos nuovargį ir padidina darbo našumą.Mėgaukitės patogi rankena ir " anti-slip rankena efektyvumą.

3. Lankstus Dizainas: Jūsų automobilis bus dėkojame, kad naudojatės šis silikoninis valytuvas, kuris pašalina nešvarumus ir dulkes, nepažeidus dažų.Jos minkštos medžiagos tinka kūno ir išlaiko jį nulio-nemokamai.

4. Mėgautis Taikiai Valymas: Nuvalykite jūsų dušas, stiklo, veidrodžių ir automobilio stiklų su lengvai ir be jokio triukšmo.Mūsų valytuvas turi V-formos sąlyčio paviršius užtikrina, kad silent valymas, leidžia jums mėgautis be rūpesčių automobilių plovimo patirtis.

5. Suteikite Savo Automobilį, Naują Išvaizdą: Patirtis greičiau ir veiksmingiau, valymo procesas su mūsų dušas, stiklo durų valytuvas.Išstumti vandenį greičiau ir be vargo, apliejimo toli dėmes lengvai.Sumažinti dėl valymo laiką ir pasiekti kaip naujas atrodo ant bet kokių paviršių, savo namų ar automobilio.

Aprašymas:

Ieškote valytuvas, kuris greitai pašalina vandens dėmes be žalos savo dušo ar automobilio dažų?Ieškoti ne toliau!Mūsų Stiklo Dušo Durų Valytuvas funkcijos V formos kontaktinio paviršiaus ir patogi rankena, lengva naudoti, nepaliekant jokių įbrėžimų ar įbrėžimų.Atsisveikinti su vandens dėmes ir sveiki, su crystal clear shine!

Specifikacija:

1. Medžiaga: ABS, silikonas,

2. Svoris:

Trumpas stilius: apie 120 g

Ilgai stilius: apie 180g

3. Dydis:

Trumpas stilius: apie 20*8*4CM (7.87*3.14*1.57 coliai)

Ilgai stilius: apie 30*8*4CM (11.81*3.14*1.57 coliai)

4. Produkto savybės: minkštas silikoninis, jokio triukšmo, kai apliejimo, bamperiai, automobilių dažai; dvigubos eilės silikono grandiklis juostelėmis, daugiau efektyvus vandens šalinimas.

Priminimas:

Gaminio dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas.

Pakavimo Sąrašas:

Silikono Stiklo Valytuvas*1

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: silikagelis

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai