Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Mechaninė Vakarų Drakonas Modelio Rinkinio 3D Galvosūkiai Vaikams, Suaugusiems, PASIDARYK pats Metalo Surinkimo Plaukioja Drakonas Vyrų Dovana ( 600PCS+ )

0 Atsiliepimai
€210.29 €100.93
  • SKU: w98132
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Statybų Ir Konstrukciniai Žaislai

Mechaninė Vakarų Drakonas Modelio Rinkinio 3D Galvosūkiai Vaikams, Suaugusiems, PASIDARYK pats Metalo Surinkimo Plaukioja Drakonas Vyrų Dovana ( 600PCS+ )

modname=ckeditor

600CS+ PASIDARYK pats Mechaninė Vakarų Plaukioja Drakonas su Sparno 3D Metalo Surinkimo Modelis Rinkiniai Steampunk Galvosūkiai Vaikams, Suaugusiesiems Dovanų ( Be Pagrindo )

Savybės:

.Dizaino Koncepcija: Įkvėptas simbolių nekilnojamojo plaukioja drakonas, modelis pasižymi sudėtinga sci-fi duomenis, kad jis unikalus ir vizualiai patraukli.Ateina su nerūdijančio plieno laikiklis, naujas ir akį traukiantis dizainas.

.Sparno Pakeitimo: be spalvingų korpusų drakonas, nemokami pilka ir balta sparnus suteikti didesnį susidomėjimą ir grywalność ir nesukelti regėjimo nuovargis.

.Aukštos kokybės Medžiagos: Pagaminta iš patvarios, tvirtos ir ilgaamžės premium metalo medžiagų, draugiškas aplinkai, ir daugkartinio naudojimo, šis modelis žaislas tikrai yra idealus pasirinkimas entuziastų ir kolekcininkų.

.Įdomus ir Švietimo: produktas ne tik suteikia sudėtingas ir įdomus asamblėjos patirties, bet taip pat teikia švietimo patirtimi.Ji taip pat gali būti įdomus šeimos veikla ar klasėje švietimo įrankis.

.Dekoratyvinis Ornamentas: Naudojamas kaip dekoratyvinis gabalas ant stalo namuose ar biure, ji priduria, liesti elegancija ir subtilumas į bet dekoro.

.Kolekcines Dovana: Kaip aukščiausios dovana, meno, inžinerijos, arba metalo gaminių entuziastai per šventes.Be to, tai puiki dovana vaikams domina KAMIENINIŲ išsilavinimą.

Specifikacijos: ( Su Pagrindo )

.Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Žalvaris

.Gatavo Produkto Svoris: 1108g

.Asamblėjos Sunkumas: Vidutinis

.Surinkimo Laikas: 6-12 valandų (Priklausomai nuo individualių rankų miklumo.)

.Produkto Svoris: 1200g

.Gaminio Matmenys: 49 x 39 x 19cm

.Pakuotės Matmenys: 28 x 22 x 13cm

.Pakuotės Svoris: 1600g

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Gyvūnai: Dinozaurai
  • Rekomenduojame Amžius: 14+y
  • Medžiaga: Metalo
  • Temos: Gyvūnai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai