Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

1 VNT Dušo siurbtukas Laikymo Krepšelis Balta ABS Nuimamas Galingas Organizatorius Siurbimo Vonios Vandeniui Saugojimas

0 Atsiliepimai
€28.96 €18.53
  • SKU: w82864
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namų Tobulinimas

1 VNT Dušo siurbtukas Laikymo Krepšelis Balta ABS Nuimamas Galingas Organizatorius Siurbimo Vonios Vandeniui Saugojimas

[Vieną Sekundę Installation] - Jokio gręžimo, Jokių varžtų, Jokių skylių, jokių klijų, Jokių priemonių taikyti siurbtukas dušo caddy.Tiesiog pasirinkite lygaus ir sauso paviršiaus, be jokių skiedinys, nuimkite apsauginį dangtelį ir įstumkite lenta "STUMTI" sunku, kol išgirsite "SLUOKSNIUOTOS", VIENĄ sekundę, kad užbaigti diegimą.Net vaikas gali įdiegti šį dušas caddy lengvai.

[Galingų & Patvarus Dušo Caddy Siurbimo] - TPE siurbtukas su bionic dizaino aštuonkojų čiuptuvai ir ABS plastiko Kablys, užtikrina oro įrodymas, vandeniui, aliejus-įrodymas, ir anti-senėjimo; dušo caddy su tirštėti plastiko gali turėti iki 10KG / 22 lbs ir klijuoti tvirtas metų po įdiegimo, be jokių problemų.Matmenų dušo krepšelis yra 30.5x20.9x12cm(ilgis x plotis x aukštis).

[Unikalus Visi Aplink Drenažo Projektavimas] - Su tiek daug drenažo skyles , dušas lentynos yra maksimalus oro vėdinimo ir vandens lašų toli.Išlaikyti jūsų vonios produktus, oras sausas, greitai ir švarus.Vonios kambarys caddy yra nuimamas.Dušo krepšelis ne tik dirba viduje, dušas, bet jūs galite taip pat pasinaudoti šia caddy organizatorius iš už stalo organizuoti.

[Daugiafunkcinis] - siurbtuką organizatorius dirba puikus dušo/vonios kambario/vonios/counter viršų/virtuvės ir daugiau.Krepšelis šampūnas, dušo želė, kosmetika, plaukų kondicionierius, rankų plovimo skystis, ir daugiau.Taip pat, šis dušo krepšelis yra tvora intimated kabliukai dizainas, jums gali vertus jūsų rankšluosčiai, teptukai ji.

[Šiltas Patarimas] - Tai galingas dušas organizatorius nustatyti geriausiai tinka ne poringas, nelaidus, lygių paviršių, tokių kaip stiklas, veidrodis, poliruoto metalo, nerūdijančio plieno, plastiko lentos, sienos plytelių, grūdėta granitas ir kt.Prašome priminti, kad nereikia laikytis skiedinio linijos ir akytų paviršių, tokių kaip: mediena, nebaigtų marmuro, porceliano, tapetai, gamtinių akmenų (pvz. Travertines), dažytos sienos, ir tt.

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS

Dydis:30.5x20.9x12cm

Pakuotės Turinys:

1 * Suctioncup turėtojas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Įdiegti Stilius: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakopų skaičius: Dual Pakopa

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai