Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Trys Galvos Pučia Vėjo Nešiojamų Kabinti Juosmens Ventiliatorius Didelio Vėjo Energijos Ventiliatorius 12000Mah Lauko Darbo

0 Atsiliepimai
€69.81 €55.14
  • SKU: w76998
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namų Tobulinimas

Trys Galvos Pučia Vėjo Nešiojamų Kabinti Juosmens Ventiliatorius Didelio Vėjo Energijos Ventiliatorius 12000Mah Lauko Darbo

Trys Galvos Pučia Vėjo Nešiojamų Kabinti Juosmens Ventiliatorius Didelio Vėjo Energijos Ventiliatorius 12000Mah Lauko Darbo yra dviejų lygių vėjo greitis gali būti reguliuojamas

Atlaisvinti savo rankas, puikiai tinka lauko dirbti ir žaisti

Žemas triukšmo lygis, ilgai pūtimo atstumas

Medžiagų naudojimu ABS, su smūgio absorbcija ir anti-drop poveikis

Su trimis oro realizavimo gali pūsti keliomis kryptimis

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Baterijos Talpa: 12000mAh

Dydis: Apytiksl. 3.14x2.83x0.78inch(8x7.2x2cm)

Savybės:

Likti kietas ir ranką-nemokamai su mūsų nešiojama juosmens ventiliatorius!Puikiai tinka lauko darbuotojų, tai ventiliatorius funkcijos 3 vadovai ir galingas akumuliatorius iki valandos naudoti dėl mažo greičio.

su tvirtos ABS medžiagos, tai juosmens ventiliatorius builting išlaikyti darbo aplinką.

Skirtas visiems, kurie reikia sustabdyti atvėsti, o kelyje, tai juosmens ventiliatorius yra puikus statybos sektoriaus darbuotojų, sodininkų, keliautojams ir dar daugiau.Jis taip pat puikiai tinka sporto mėgėjams arba tiems, kurie mėgsta lauko veiklą karštas oras.

Ar dirbate statybų aikštelėje, arba žygiai, kalnų, tai juosmens ventiliatorius padės jums atvėsti ir patogiai visą dieną.Jo mažas dydis ir universalus dizainas, kad būtų lengva įrašą į savo juostos arba stovėti ant stalo, todėl jūs galite naudoti ją bet kur.

Atsisveikinti su prakaituoti marškiniai ir nemalonus šilumos, su mūsų novatoriškas juosmens ventiliatorius!Su jo galingas variklis ir ilgai veikiantis akumuliatorius, jums likti kietas ir pailsėję, nesvarbu, kur jūsų nuotykius jus.

Pakuotės Turinys:

1 x ventiliatorius

1 x duomenų kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai