Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

USB Automobilinis Įkroviklis Dual USB Lizdas, Telefono Įkroviklio, Saugus, Kompaktiškas LED Įtampos Ekranas Telefonas Galios Įkroviklis, Automobilių Reikmenys

0 Atsiliepimai
€21.08 €10.53
  • SKU: w263693
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Galinio Lango

USB Automobilinis Įkroviklis Dual USB Lizdas, Telefono Įkroviklio, Saugus, Kompaktiškas LED Įtampos Ekranas Telefonas Galios Įkroviklis, Automobilių Reikmenys

Tai patogus prietaisas leidžia jums įkrauti savo telefono ir kitų dalykėlių vairuojant.Ji taip pat apsaugo nuo viršsrovių ir leidžia jums padaryti privačių pokalbių su savo built-in mikrofono.Lengva įdiegti ir naudoti.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Dydis: apie 88*40*30mm/3.46*1.57*1.18 colių

Medžiaga: ABS

Taikoma įtampa: DC12V/24V

Bendra išėjimo galia: 80W

USB maksimali išėjimo srovė: 3.1

Svoris: apie 150g

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilinis Įkroviklis Greitai Imti

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Built-in Led Ekranas: Su LED įtampos ekranas, tai automobilinis įkroviklis adapteris leidžia jums patikrinti akumuliatoriaus įtampa per kelias sekundes.Ji taip pat saugo jūsų automobilį nuo skaidyti patikrinti jūsų įtampos lygio.Tai yra paprastas ir saugus būdas įkrauti savo prietaisus vairuojant.

2.Atlikti Patogiai: Tai automobilinis įkroviklis adapteris mini ir kompaktiškas dizainas, todėl jį lengva nešiotis ir naudoti.Jis tinka bet kokio automobilio lizdą ir mokesčiai jūsų prietaisai greitai ir saugiai.Nes jis yra lengvas, jūs galite pasiimti jį bet kur ir bet kada.

3.Patikimas Dual-port Baterija: nuo viršsrovių ir per didelė įkrova yra išvengti šio automobilinis įkroviklis adapteris.Jis leidžia jums įkrauti du USB įrenginius vienu metu su dviem uostų ir suteikia greitą ir saugų mokestį už kiekvieną įrenginį.

4.Lengva Naudoti: Su mygtuku, jūs galite atsakyti į privačių pokalbių hands-free su šiuo Automobilinis Įkroviklis Adapteris.Tai suteikia jums daugiau privatumo ir saugumo važiuojant, be naudodami savo telefoną.

5.Plačiai taikyti: Jūs galite naudoti šį įkroviklio adapteris daugumai automobilių su 12V arba 24V lizdai.Ji taip pat prisijungia su savo mobiliųjų įrenginių greitai ir sklandžiai.

  • Prekės Svoris: 126g
  • Įtampa: 12V
  • Modelio Pavadinimas: USB Automobilinis Įkroviklis
  • Galia: 80W
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Dydis: 8.8x4x3 cm
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai