Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2

Pakeitimo Garsiakalbis Varpininkas Buzzer Už Xiaomi 7 / Redmi 7 Pastaba Pro Remonto Komplektas

0 Atsiliepimai
€4.60
  • SKU: w171600
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Mobiliųjų Telefonų Dalys

Pakeitimo Garsiakalbis Varpininkas Buzzer Už Xiaomi 7 / Redmi 7 Pastaba Pro Remonto Komplektas

Mieli gerbiami klientų

Ačiū už jūsų dėmesį.Jūsų užsakymas yra labai svarbus kuriant mūsų parduotuvėje.Gavę jūsų užsakymą, prašome patikrinti užsakymo statusas kuo greičiau.

Visi užsakymai yra kruopščiai tikrinami ir supakuoti iki pristatymas.Didžioji dauguma pirkėjų gauti užsakymai, geros būklės.Mes džiaugiamės, kad pasiekėme tai puikus sandėris.Bet kelionė ilga, ir problemos bus neišvengiamai atsiranda dėl nenumatytų veiksnių.Ką daryti, kai tai nutiks jums?Prašome nesijaudinkite, tiesiog sekite instrukcijas ir jums bus gauti patenkinamą sprendimą.

Apie šią prekę

: Specialiai išmaniųjų telefonų, tai Garsiai Garsiakalbis Varpininkas Melodija Buzzer pristato išskirtinę garso našumą.

: smart telefonas kyla problemų su savo garsiakalbį ar skambėjimo signalą, sirena, pasirenkant mūsų prekės ženklo pakeitimo dalis bus greitai išspręsti problemą.Jis visiškai suderinamas su originaliu, užtikrinti vienodą patikimumą ir našumą, kaip originalius komponentas.

Be to, tarnauja kaip pakeisti garsiakalbio ir skambėjimo tono sirena, taip pat puikiai tinka remonto ar "PASIDARYK pats" projektai.Ar esate entuziastas ar profesionalus remontininkas, šio pakeitimo dalis bus patenkinti jūsų poreikius.

- : Kiekvienas Garsiai Garsiakalbis Varpininkas Skambėjimo signalą, Sirena, mes gaminame naudoja aukščiausios medžiagų.Griežtai išbandyti ir sertifikuoti, tai garantuoja patikimumą ir ilgaamžiškumą, išlaikant puikius per ilgesnį naudojimo.

: Plug-and-play konstrukcija leidžia montuoti greitai ir be vargo.Jokių papildomų įrankių yra reikalaujama užbaigti pakeitimo procesą, atkuria jūsų prietaiso funkcionalumą ne kartą.Patogi operacija užtikrinama, be jokio vargo, montavimas kiekvienas klientas.

Lengvas Montavimas:Tiksliai Pakeitimo dalis naudojama Pakeisti skaldytų sugadintas dalis!Puikiai tinka.Jums nereikia Technikas tai padaryti.

Lengvas Montavimas: Tiksliai Pakeitimo dalis naudojama Pakeisti skaldytų sugadintas dalis!Puikiai tinka.Jums nereikia Technikas tai padaryti.

  • Compatible3 su: Laikiklis
  • Sertifikavimo: Garsiai Garsiakalbis
  • Compatible2 su: garsiai garsiakalbis varpininkas
  • Compatible1 su: Skambėjimo tono garsinis signalas
  • Compatible4 su: Apačioje Garsiakalbis

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai