Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

LED Degiklio Lizdo Keitiklis 12v 220v Auto Naujovė Auto Reikmenys Power Inverter Už Automobilinio Įkroviklio Lizdas Automobilių Aksesuarai, Naujovės

0 Atsiliepimai
€23.80 €10.71
  • SKU: w115869
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Galinio Lango

LED Degiklio Lizdo Keitiklis 12v 220v Auto Naujovė Auto Reikmenys Power Inverter Už Automobilinio Įkroviklio Lizdas Automobilių Aksesuarai, Naujovės

Kulka Taškų:

1.Optimalus Patogumui: Mėgautis efektyvus ir universalus įkrovimo on-the-go su mūsų automobilyje sumontuoti taurės tipas keitiklis keitiklis QC įkroviklį.Nuolat konvertuoti DC maitinimo AC maitinimo ir už kelis mobilieji telefonai ir tablečių per 3 220 voltų AC realizavimo rinkos ir 5 USB jungtimis vienu metu.

2.Lengvas Montavimas: Taurė Tipo Automobilių Keitiklis yra puikus sprendimas prietaisų maitinimui vairuojant.Dizainą, kuris tinka jūsų automobilio puodelio laikiklį, montavimas yra greitas ir paprastas.Mėgaukitės stabili galia už visus savo prietaisus, be jokio vargo.

3.Saugus Naudoti: Su pagerinta saugos sistema, ši taurė tipo keitiklis keitiklis QC įkroviklis apsaugo įkrovimo prietaisus nuo įtampos, pagal įtampos, perkrovos, perkrovos, trumpo jungimo, ir temperatūros svyravimų.Nuolat savo įgūdžius, saugiai ir pratęsti savo gyvenimą.

4.Platus Taikymas: Ar jums reikia galios iki savo Televizoriai, ventiliatoriai, Kalėdų žiburiai, žaidimo konsolių, ar krūties siurbliai, šis automobilis montuojamas taurės tipas keitiklis keitiklis QC įkroviklį, gali dirbti juos visus.Ji taip pat remia baterija nešiojamieji kompiuteriai ir kiti prietaisai, turintys greitas ir stabilus srovės.

5.Unikali Dovana: Tai praktiškas ir stilingas pasirinkimas savimi, savo draugais, ar savo šeimos, ir domu dovana visiems, kurie myli, atostogas, verslo keliones, lauko

Aprašymas:

Ieškoti elektros tinklo lizdo kelyje?Mūsų Automobilių Keitiklis turi turime jums taikoma!Su 3 AC realizavimo rinkos ir 5 USB jungtys, šis įrenginys yra puikus tiems, kurie ilgai kelionėse su keliais įrenginiais.Trumpo jungimo apsauga užtikrina saugumą savo elektronika.Lengvai telpa į puodelių laikikliai, todėl puikiai tinka lauko veikla, kempingas, ir net verslo kelionėms!Idealiai tinka įkrovimo krūties siurbliai, o dėl atostogų.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai

Gaminio dydis: apie 7x5.6x7.7cm/2.76x2.2x3.03 cm

Reitingas įėjimo įtampa: 12V/24V

Nuolatinė išėjimo galia: 200W

USB išėjimas: DC5.0V/2.4

QC3.0 greito įkrovimo jungtis:

DC3.6 V-6.5 V/3A

DC6.5V-9V/2A

DC9V-12 V/1,5 A

Maitinimo laido ilgis: 80 cm/31.5 į

Pavojinga elektros įtampa, prašome neišmontuokite ir privačiai, ir nereikia įdiegti paviršiaus degių objektų

Pakavimo Sąrašas:

1 x Automobilinis Keitiklis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Funkcija 1: Automobilis Montuojamas Taurės Tipas Keitiklis, Konverteris
  • 3 funkcija: Automobilinis Įkroviklis, Keitiklio 200W Universalus QC 3.0 Greitai
  • 2 funkcija: QC Įkroviklis LED Ekranas 12V/24V į 220V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai