Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

WP-85 Turboreaktyviniai Variklio Modelis "PASIDARYK pats" Surinkimo Komplektai Mini Darbo, Kad Eina 3D Spausdinimo Modeliavimas Surinkimo Dovanos

0 Atsiliepimai
€546.93 €262.53
  • SKU: w6651
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Statybų Ir Konstrukciniai Žaislai

WP-85 Turboreaktyviniai Variklio Modelis "PASIDARYK pats" Surinkimo Komplektai Mini Darbo, Kad Eina 3D Spausdinimo Modeliavimas Surinkimo Dovanos

modname=ckeditor

WP-85 Turboreaktyviniai Variklio Modelis "PASIDARYK pats" Surinkimo Komplektai Mini Darbo Kilnojamasis, Kad Eina 3D Spausdinimo Modeliavimas Surinkimo Dovanos

Savybės:

.Produkto funkcijos: per pusiau suskirstyta struktūrą, jūs galite pamatyti, kaip veikia visi ventiliatorių mentes suka variklis.Detales yra puikus dizaino ir modeliavimo lygis yra aukštas.

.Proceso savybės: pagrindinis korpusas pagamintas 3D spausdinimas derva medžiaga, ir kai kurios dalys yra pagamintos iš CNC apdirbimo, kad šio variklio modelio.Tačiau dėl problemų, susijusių su medžiagų pati, nedideli defektai yra 3D spaudiniais.Tai neišvengiama, prašome suprasti.

. Asamblėjos Žaislas: negalima žaisti su juo žiauriai, kad būtų išvengta žalos modelį.Prašome laikykite juos tinkamai panaudojus, ir atkreipti dėmesį į valymą ir priežiūrą taip, kad jis gali būti naudojamas ilgesnį laiką.

.Visų dalių skaičius yra apie 100 ir reikalauja instrukcijos surinkimas.

Techniniai duomenys:

Santykis: 1:3;

Gaminio dydis: 36*12*14cm;

Pakuotės dydis: 32*30*10cm;

Gaminio medžiaga: derva plastiko;

Produkto svoris: 800g;

Dalis kiekis: 100+VNT;

Variklio įtampa: 12V DC įtampos;

Produkto technologija: 3D spausdinimas

Produkto Pagrindas:

Struktūra modernus turboreaktyvinių variklių sudaro įėjimas, kompresorius, degimo kameros, turbinos ir uodegos antgalis.Yra sudeginimo tarp turbinos ir uodegos antgalis kovotojas jet.Į turboreaktyvinių variklių tinka navigacijai.

Jis yra plačiai naudojamas orlaivis, nuo mažo aukščio ir mažai ikigarsinio greičio didelio aukščio viršgarsinio greičio orlaivį.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: Unisex
  • Rekomenduojame Amžius: 14+y
  • Medžiaga: Metalo
  • Temos: Transporto priemonės

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai