Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Futbolo Kamuolys Mokymo Reguliuojamas Treneris Elastingas Diržas Nailono Audiniu Futbolo Treneris Solo Diržas Elastinga Pagalbiniai Fitneso Įranga

0 Atsiliepimai
€7.50 €5.25
  • SKU: w6335
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Komandinis Sportas

Futbolo Kamuolys Mokymo Reguliuojamas Treneris Elastingas Diržas Nailono Audiniu Futbolo Treneris Solo Diržas Elastinga Pagalbiniai Fitneso Įranga

Kulka Taškų:

1.【5 Letena Dizaino】Mūsų Kick Futbolo Treneris buvo patobulinta ir papildomai plačios šoninės saugos diržo, kuris gali geriau apsaugoti jūsų juosmens ir gali veiksmingai mažinti naštą ant juosmens, tam tikru mastu.

2.【Pagerinti Artimųjų Įgūdžių】Naudojant Futbolo Mokymo Diržo mokymo, galite nemokamai į savo rankas ir nebereikia gaišti laiko, įlaipinami kamuolį, todėl, kaip pagerinti futbolo įgūdžius, pavyzdžiui, artimųjų, seilėtas, žūklės, žongliruoti ir pan.

3.【Minkštos Elastinės Juostos】, Specialiai sukurta vaikams ir suaugusiems, pradedantiesiems.Tamprumo juosta yra itin minkšta ir labai elastinga, ir Futbolo Kamuolys Mokymo Diržus galima reguliuoti pagal vartotojo specialios juosmens dydis pasiekti idealus mokymo poveikį.

4.【Tvirtos Medžiagos】Futbolo Kamuolys Treneris yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono medžiagos, patvarus ir tvirtas sagtis ir bauda susiuvimo užtikrinti sportbačiai yra patvarus ir geri.

5.【Plačiai naudojamas】Futbolo Mokymo Juosmens Diržas yra plačiai naudojama įvairiose aplinkose, pavyzdžiui, kiemuose, parkuose, gatvėse ir pan., ir tinka dydis 3, 4 ir 5 footballs.Tinka visų amžiaus grupių ir treneriai visus etapus.

Aprašymas:

Palyginti su kitų keturių šakės, dizaino, mūsų penkių-šakės, dizainas gali laikyti kamuolį daugiau, tvirtai ir išvengti pavojų, metant kamuolį.Tuo pačiu metu, jis gali geriau apsaugoti jūsų juosmens.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kick Futbolo Treneris

Medžiaga: Nailonas

Dydis: apie 23*23*CM/9.06*9.06*Į

Pakavimo Sąrašas:

Futbolas Kick Treneris*1

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Dėl apšvietimo efektai ir Kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

  • Medžiaga: nailonas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai