Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4

Bauda Akių Dažų Kiaurasamtis 60 Akių Nerūdijančio Plieno Dažai Tinka Kiaurasamtis 5-Galonų Kibirai Filtro Nešvarumus Nuo Dažų

0 Atsiliepimai
€38.02 €24.72
  • SKU: w55690
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namų Tobulinimas

Bauda Akių Dažų Kiaurasamtis 60 Akių Nerūdijančio Plieno Dažai Tinka Kiaurasamtis 5-Galonų Kibirai Filtro Nešvarumus Nuo Dažų

Ultra-fine 60 laipsnių akies audinys gali visiškai filtras mažas priemaišų, dažų ir užkirsti kelią pašalinių medžiagų patekimo į purškimo pistoletas, žaloja purškimo pistoletas ir sukelia defektai ant dažų paviršiaus.

Filtras yra pagamintas iš aukštos kokybės Medžiagos ir savybės anti-rust, šarmų atsparumas ir atsparumas korozijai.Jame telpa iki gerai kibirą ir nebus kartus dėl svorio dažų.Stiprus ir patvarus, nėra lengva deformuotis.

Filtras yra pagamintas ultra-fine mesh " ir yra Puikus filtravimo latekso dažų ir pašalinti daugumą užsienio medžiagos iš dažų.Jis nebus pažeisti filtro medžiaga, ir jis pakankamai stiprus, kad galite pilti greitai, be varva labai lėtai.

Didelės talpos dažų filtras greitai filtrai, dažai lustai ir dalelių.Plačiai naudojamas filtras dauguma rūšių dažai, dervos, lakai, lakas, glazūros, pastas, biodyzelinas, benzinas, žibalas.Tinka automobilių, namų, hobis, plaukiojančios dangos.

Lengva naudoti ir valyti.Tiesiog vieta, filtro maišelis apie krašto dažų kibirą, išmaišyti dažus, kruopščiai ir supilkite jį tolygiai.Jis gali būti plaunami su muilu ir vandeniu, po to naudoti, tada saugomi sausoje vietoje pakartotinai.

kiekis: B-2 x filtrai / A-3 x filtrai

Medžiaga: Metalas

spalva: Juoda+Žalia

Pakuotės Turinys:

2 x filtrai

1 x grandiklis

/

3 x filtrai

1 x grandiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai