Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

30ml Vartininko Pirštinės Futbolo Rankena Purškimo Vartininkas Pirštinės, neslidžia Patobulintas Lipni Beisbolo Pakeitimo Pirštinės Klijai Y0Z3

0 Atsiliepimai
€3.32 €1.89
  • SKU: w18191
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Komandinis Sportas

30ml Vartininko Pirštinės Futbolo Rankena Purškimo Vartininkas Pirštinės, neslidžia Patobulintas Lipni Beisbolo Pakeitimo Pirštinės Klijai Y0Z3

Produkto pavadinimas:Vartininkas pirštinės Valymo tackifier

Gaminio Dydis apie:10.5*4.1

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio Medžiaga:skysčiai

produkto savybės:

1. Pagerina sukibimą iš vartininko pirštinės: Tai 30ml futbolo vartininko pirštinės lipnus cleaner buvo specialiai sukurta siekiant pagerinti sukibimą, pirštinių, užtikrinant tvirtai laikykite kamuolys metu itin taupo. 2. Veiksmingas valiklis: veiksmingai pašalina purvo, prakaito ir kitų šiukšles iš latekso odos paviršiaus vartininko pirštinės.

2. VEIKSMINGAS VALIKLIS: Lipni Švaresnis veiksmingai pašalina purvo, prakaito ir kitų šiukšles iš latekso odos paviršiaus vartininko pirštinės.Tai padeda išlaikyti kokybės ir ilgaamžiškumo derinys, pirštinės.

3. Latekso Odos Suderinamumas: klijų valiklis, specialiai sukurtos latekso odos vartininko pirštines ir užtikrina veiksmingą tobulinimą rankena kamuolys, nesukeliant jokios žalos ar blogėjimą, medžiagos.

4. LENGVA NAUDOTI: 30ml dydžio Klijų Cleaner yra lengva nešiotis ir naudoti.Tiesiog taikyti atitinkamą sumą, delno ir pirštų pirštinės, patrinti švelniai ir palikite išdžiūti.Tai greitai, be rūpesčių sprendimą išlaikyti optimalų sukibimą.

5. PROFESINĖS KLASĖS REZULTATŲ: Profesionalūs vartininkai pasitikėti šiuo vartininko pirštinės klijais ir švaresnis atlikti patikimai.Nesvarbu, ar esate profesionalus sportininkas, ar aistringas mėgėjų, šis produktas padės jums atlikti savo geriausia lauke.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Vartininko pirštinės Valymo tackifier

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai