Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Apsaugos Stumdomas Mitt Mini Beisbolo Mokymo Pirštinės Beisbolo Įrangą, Pagerinti Rankų Judesių Koordinavimą Ir Krovos Mergaitėms

0 Atsiliepimai
€3.67 €2.57
  • SKU: w166869
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Komandinis Sportas

Apsaugos Stumdomas Mitt Mini Beisbolo Mokymo Pirštinės Beisbolo Įrangą, Pagerinti Rankų Judesių Koordinavimą Ir Krovos Mergaitėms

Apsaugoti savo rodomuoju pirštu nuo sužalojimo su šiuo beisbolo stumdomas mitt.Jis yra minkštas ir kvėpuojantis, todėl nesukels diskomforto krūvio metu.Galite rinktis iš juodos ir mėlynos spalvų, kad atitiktų jūsų stiliaus.Tai mitt draugui į pirštą ir žaidimai su kamuoliu mokymą, būtiną tiekimo.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Beisbolo Žūklės Pirštinės

Gaminio medžiaga: poliesterio pluoštas

Gaminio dydis: vienas dydis tinka visiems (tampus) apie 10*8cm/3.94*3.15 colių

Produkto svoris: apie 50g

Produkto spalva: juoda, mėlyna

Produkto naudojimas: tinka beisbolo, futbolo

Pakavimo Sąrašas:

1pc x Beisbolo sugauti pirštinės(be rutulinių)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kvėpuojantis Ir Atsparus: Šie mokymo pirštinės funkcija kokybės poliesterio pluošto, kuris yra minkšta ir nedirgina jūsų odos.Jie taip pat yra stipri ir elastinga, atitinkantys jūsų rankos formos ir leidžia laisvai judėti.

2.Patogi Rankena: nesvarbu, kurios pusės jums naudoti, šios mokymo pirštinės tiks jums gerai.Jie padengti nykštį, smilių ir vidurinį pirštą, suteikiant jums patogiai ir tvirtai.

3.Sukurti komandinę Dvasią: Jūs galite pasirinkti tarp juodos ir mėlynos spalvų šių mokymo pirštinės, kuri gali sukurti komandinę dvasią ir jausmą konkurencijos.Dydis yra maždaug 10*8cm/3.94*3.15 colių, ir ji prisitaiko prie labiausiai vertus dydžių.

4.Unikalus Pateikti: Jūs galite dėvėti juos, kaip naudotis, kovos menai, arba verpimo ir mėgautis saugiai ir patogiai.Jie taip pat apsaugo nuo prakaito ir nemalonaus kvapo, todėl jų puiki dovana jūsų brolis, sesuo, kolega, šeimos nariai ar draugas.

5.Plėtoti Savo Piršto Judrumas: Šios pirštinės padės jums pagerinti savo piršto koordinavimo ir judrumą, kurie yra itin svarbūs žaisti su kamuoliu.Taip pat galite mėgautis kokybės laiko su savo vaikais, mokyti juos, kad tai smagu ir įdomu šeimos sporto.

  • Naudoti: Naudotis Beisbolo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma Žmonių: vaiko
  • Tipas: pirštinės

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai