Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Degalų Bako Kanalo Vamzdžio Adapteris Snapelis " Ford F150 Focus, Mondeo, Galaxy

0 Atsiliepimai
€4.09 €2.78
  • SKU: w9946
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Varikliai & Variklio Dalys.

Degalų Bako Kanalo Vamzdžio Adapteris Snapelis " Ford F150 Focus, Mondeo, Galaxy

[Suderinamas su Dauguma Dyzelinių Automobilių] kuro piltuvėlis yra ne tik tinka Ford, bet taip pat dyzelinių automobilių Dalis, Skaičius Ref 1833948 1782177 2050651 8U5A17B068BB pildymo angos kaklo dyzelinas.

[Aukštos kokybės plastiko] dyzelinas pildymo angos kaklo, pagamintas iš kokybiškų ir patvarių medžiagų.Tai aukštos kokybės medžiaga kūgio bunkerį, kuris tinka dyzeliniams automobiliams.Labai paprasta naudoti aliejus, pilant priemonė.

[Produkto Išsamiai Dyzelinas Užpildas Bunkerį] Pakeitimas dyzelinas bunkerį užpildu avarinis kuras, dyzelinas kolektorius.Puikiai, atrakina bako užraktas ir jūs galite užpildyti savo kuras iš filtro.

[Naudinga plastiko piltuvėlis] Paprasta naudoti, galite kuro degalų save.Kadangi automobilis turi užraktą pildymo angos kaklo, šis dalykas yra puikus sprendimas.Tai yra būtent tai, dydis atrakinti užraktą.

[Avarinio kanalo dyzelinių degalų bako be bžūp] Automobilio kanalo Gali padėti jums metu, esant avarinei situacijai.Būtina automobilių savininkams.

Medžiaga:ABS

spalva:Pilka

Pakuotės Turinys:

1 x Kuro Piltuvėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai