Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Tepalo Švaresnis Oilerio Grandinę Pakeitimo Vilnos Veltinio Dviratį Dviračiu Lengva Atlikti Ekologiškas Sumanus Dizainas Patalpose

0 Atsiliepimai
€1.30 €0.65
  • SKU: w9406
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Dviračių sportas

Tepalo Švaresnis Oilerio Grandinę Pakeitimo Vilnos Veltinio Dviratį Dviračiu Lengva Atlikti Ekologiškas Sumanus Dizainas Patalpose

ypatybė:

visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Sutepti jūsų grandinės sekundžių: jums reikia, įpilti aliejaus tepalinė, tada spaustukas dviračio grandinę, tepalinė tarp pirštų, suderinti dviračio grandinę, nr. krypties reikalavimus, savo ruožtu pedalo 2-4 kartus, alyvos, gali būti automatiškai ir tolygiai pristatyta į grandinę.

Saugios, švarios: nesijaudinkite apie purvinus pirštus arba aliejaus purslų.Be aliejaus purslų aplink ir ne naftos nuotėkio, kai jūsų kišenėje savo dviračio grandinės tepalo rinkinys.Perkelti jį, purtyti jį - nieko nenutiks.

Sumanus Dizainas: pusiau minkštas tepalu varantys dviračių grandinės lubricator puikiai su grandine.Jo speciali konstrukcija užtikrina, kad viduje tepalu rato sukasi pagal šviesos slėgis, dviračių grandinės ir leidžia naftos prasiskverbti į grandinės tolygiai.

LENGVA NEŠIOTIS IR NAUDOTI: Ši dviračių grandinės tepimo priemonė yra pakankamai maži nešiotis su savimi, ar jūs esate ant motociklo arba kišenėje.Jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu sutepti jūsų automobilį.

ECO-FRIENDLY: Su dviračiu priežiūros priemonė, jūs galite sutaupyti iki 91% savo aliejaus, nes jis tik spaudai naftos suma jūsų dviračio grandinės tikrai reikia.Ne naftos gauna į skudurus, grindų, stabdžiai, ar dviračių stovo.

Specifikacija:

Spalvos: mėlyna, žalia, geltona

Medžiaga: plastikas + vilnos veltinis

Dydis: 2.3"×0.7"/5.8×1.7 cm

Svoris: apie 17g/0.6 oz

Įpakavimas: metalinė dėžutė

pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 0-1cm klaida.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš siūlymą.

Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Į paketą įeina:

1 × Dviračio Grandinę, Tepalinė

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai