Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Pašto Organizatorius Akrilo Paketas Organizatorius Nešiojamų Akrilo Laišką Stovo Pašto Rūšiavimo Už Stalviršio Stalas Mokyklos Namų Biurams

0 Atsiliepimai
€9.31 €4.66
  • SKU: w90220
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Stalo Aksesuarai Organizatorius

Pašto Organizatorius Akrilo Paketas Organizatorius Nešiojamų Akrilo Laišką Stovo Pašto Rūšiavimo Už Stalviršio Stalas Mokyklos Namų Biurams

Tvarkyti laiškus, dokumentus, ir vokai su Pašto Laišką Laikiklį!Tai patogi, 3mm storio, ir daro tai lengvai įdėti arba perkelti laiškus.Tinka jūsų namuose ar mokykloje dokumentus.Kad viskas būtų tvarkinga ir kad be vargo!

Specifikacija:

Pavadinimas: Akrilo Pašto Turėtojas

Medžiaga: akrilas

Spalva: skaidrus

Bendras dydis: apie 15.3*10.1*6cm/6*4*2.4 į

Storis: apie 3mm

Pakavimo Sąrašas:

1* Akrilo Pašto Holde

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Erdvės taupymas: Mūsų Akrilo Pašto Turėtojas yra puikus tiems, kurie nori išlaikyti savo darbo tvarka.Jo elegantiškas dizainas prideda touch sudėtingumo, tuo pačiu išlaikant jūsų stalo, tvarkinga ir organizuota.

2.Patogus Dizainas: Mūsų Akrilo Pašto Turėtojas yra stumdomi dizaino ir sklandų ir užapvalintais kraštais, kad išvengti įbrėžimų ant jūsų laiškų.Lengvai perkelti ir laikyti savo el. pašto ir dokumentų su savo tvirto pagrindo.

3.Nėra Lengva Pertrauka: Mūsų akrilo pašto turėtojas yra pagamintas iš įbrėžimams atsparios, 3mm storio medžiaga, kuri užtikrina patikimumą ir ilgaamžiškumą metų.Lengvas ir lengva valdyti, ji suteikia ilgalaikį daugkartinio naudojimo patogumo ir funkcionalumo.

4.Paprastas Naudojimas: Pakelti savo organizuojant žaidimą su mūsų Akrilo Pašto Turėtojas, matavimo apie 15.3*10.1*6cm/6*4*2.4 į.Skaidrus dizaino puikiai susilieja į bet kurį kambarį estetika, o jo patogi, dydis suteikia patogią saugojimo raidžių, sąskaitas, žurnalų, ir daugiau.

5.Lengva Operacija, Jos vertikali konstrukcija taupo erdvę, ir gali prisitaikyti prie įvairių dokumentų, įskaitant laiškus, vokus, failus, ir mokyklos dokumentais.Jo universalumas, todėl ji puikiai tinka bet kokioje aplinkoje, nesvarbu, ar namuose, verslo, arba mokykloje.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai