Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Paspauskite Kumpis Maker Apvalios Formos Mėsos Spaudos Mašina, Nerūdijančio Plieno, Naminės Paukštienos Valgių su Termometru, Virtuvės Reikmenys

0 Atsiliepimai
€56.88 €28.44
  • SKU: w89686
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Virtuvė,Valgomasis & Baras

Paspauskite Kumpis Maker Apvalios Formos Mėsos Spaudos Mašina, Nerūdijančio Plieno, Naminės Paukštienos Valgių su Termometru, Virtuvės Reikmenys

Paspauskite Kumpis Maker Apvalios Formos jūros Gėrybių, Mėsos, Paukštienos Priemonė Nerūdijančio Plieno Naminės Paukštienos Valgių su Termometru Virtuvės Dalykėlių

Ypatybė:

1. Su Termometras: mėsos kepimo barelį yra pagamintas iš maisto kokybės nerūdijančio plieno ir yra įtaisytas termometras, kuris yra labai patogu.

2. Mėsos, Paukštienos Priemonė: Jis yra naudojamas maisto ruošimui mėsos, kiaulienos, jautienos, žuvies, avieną, paukštieną, ir jūros gėrybių namų maistą, įvairius įdarus bei pagardus.

3. Unikalus Virtuvės Dalykėlių: mėsa cooker yra puikus lengvai padaryti skanus sumuštiniai, pavyzdžiui, kumpio, mėsos suktinukai, kukurūzų, jautienos, maltos arba kapotos mėsos, didinti savo šeimos mitybą.

4. Platus Taikymas: mėsa, garlaivis gali būti naudojamas buitiniams ir komerciniams tikslams, tinka restoranuose, virtuvėse ir kt.Jis gali būti kaip dovana, duota artimuosius, motinos, ir net draugų, kaip virėjai.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Tipas: Mėsa & Paukščių Įrankiai

Spalva: Sidabrinė

Dydis: apie 18 * 10cm/7.08 * 3.93 colių

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Mėsos Viryklė

  • Tipas: Mėsos & Paukščių Įrankiai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Shunmaii
  • Mėsos & Paukščių Įrankiai Tipas: Mėsainis Kūrėjai
  • Modelio Numeris: mėsos spaudos mašinos
  • Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai