Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

3Pcs Šaldytuvo Stalčių Plastiko Aišku, Šaldytuvas Organizatorius Stovo Laikiklį Virtuvės Vaisių, Maisto produktų Laikymo Dėžutė Virtuvės Dalys, Priedai

0 Atsiliepimai
€14.77 €11.08
  • SKU: w8928
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

3Pcs Šaldytuvo Stalčių Plastiko Aišku, Šaldytuvas Organizatorius Stovo Laikiklį Virtuvės Vaisių, Maisto produktų Laikymo Dėžutė Virtuvės Dalys, Priedai

Šaldytuvo Stalčių padėti padidinti savo šaldytuve vietos.Padeda saugoti daržoves, vaisius, sūrį ir mėsą į šaldytuvą.Išlaikyti savo šaldytuvai, virtuvės, spintos, arba sandėliukas švarus ir tvarkingai organizuotas.

PATVARUS ir MAISTO KLASĖS MEDŽIAGA: šaldytuvas organizacija yra pagaminti iš tvirto maisto kokybės plastiko, tai yra sunku, & skirtos ilgalaikiam naudojimui.Priima labai skaidrus dizaino, leis jums lengvai rasti tai, ko norite, ir išlaikyti maistą šviežią.

LENGVA VALYTI: vaisių konteineriai, šaldytuvas, yra ne mikrobangų krosnelėje, orkaitėje, ar indų (Tai lengva valyti su švelniu muilu ir vandeniu).

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:plastikas

Dydis:11.3 x 9.7 x 12.6 cm

Pakuotės Turinys:

3 x Šaldytuvo Stalčių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai