Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Kompaktiškas ir Nešiojamas Elektroninis Raktas Universalus Skaitmeninis Sukimo momento Metrų Aukščio Matuoklis Adapteris, skirtas Įvairių Programų,

0 Atsiliepimai
€67.13 €34.23
  • SKU: w88003
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Elektriniai Įrankiai

Kompaktiškas ir Nešiojamas Elektroninis Raktas Universalus Skaitmeninis Sukimo momento Metrų Aukščio Matuoklis Adapteris, skirtas Įvairių Programų,

Savybės: Skaitmeninės veržliarakčius Adapteris-universalus elektroninis raktas tikrinimo ir taisymo įrankis, teikti reguliuojamas sukimo momentas įvairių programų.

Šis kompaktiškas ir nešiojamas adapteris yra pagamintas iš kokybiško plieno, užtikrinti patvarumą ir patikimumą įvairiose darbo aplinkose.Jis yra energijos taupymo funkcija, kuri automatiškai išsijungia po tam tikro neveiklumo laikotarpio.

Sukurta specialistų, techninės priežiūros ir bandymų, šis skaitmeninis sukimo momento skaitiklis užtikrina tikslius matavimus ir palaiko konversijos tarp skirtingų vienetų.Jis tinka platus svyruoja, pramonės ir programas.

Ar jums reikia sugriežtinti arba atlaisvinkite varžtus, sraigtus, ar kitų tvirtinimo detalių, Skaitmeninis Sukimo momento Skaitiklis Adapteris yra patikimas įrankis.Savo tikruoju laiku ekranas, ir įrašymo pajėgumus, kad ji lengvai sekti ir stebi sukimo momentas operacijų metu.

Su patogaus funkcionalumo ir vartotojui draugiškas dizainas, šis elektroninis sukimo momento skaitiklis yra svarbi priemonė, bet seminaras arba "PASIDARYK pats" entuziastas.Ji užtikrina, tikslaus sukimo momento matavimo ir padidina efektyvumą įvairias užduotis.

Techniniai duomenys: Medžiaga: įrankiai plieno Daviklis dydis: apie 76x46x46mm/3x1.8x1.8inch Pakuotės dydis: apie 130x108x60mm/5x4.3x2.4inch Tipas: 030/135/200/340(pasirinktinai) Maitinimas: 2xAAA(neįtraukta) Pastaba: Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą, Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Komplektą Sudaro: 1xDigital veržliarakčius

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Matmenys: kaip parodyta
  • Prekės Pavadinimas: BENGU
  • svoris: 450G
  • Maitinimo Šaltinis: Elektros
  • Tipas: Sukimo Momento Raktas
  • Modelio Numeris: Skaitmeninis Sukimo Momento Skaitiklis
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai