Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

2024 Stalinis Kalendorius su LED Žibintai, Šviesos Akrilas Pastaba Valdybos Amžiną Stalinis Kalendorius Stalinio Kalendoriaus Trinamos žinučių Lenta

0 Atsiliepimai
€14.94 €10.46
  • SKU: w86982
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Spausdinimo Produktų

2024 Stalinis Kalendorius su LED Žibintai, Šviesos Akrilas Pastaba Valdybos Amžiną Stalinis Kalendorius Stalinio Kalendoriaus Trinamos žinučių Lenta

Kulka Taškų:

1.Parašyta: Mūsų akrilo lenta stalinis kalendorius leidžia jums lengvai stebėti svarbias datas, posėdžius ir susitikimus, o taip pat yra patvarus ir daugkartinio naudojimo.Rašyti, trinti, ir naudoti jį už metus į priekį!

2.Pagerėjo Atmosfera: Sukurti jaukią ir kviečia darbo vietos su šį Akrilo Stalinis Kalendorius šviesos mediniai apačioje atrama įrengta pritaikoma LED žibintai.Nustatyti ryškumą transformuoti savo stalo, į šiltą ir romantišką nustatymas naktį.

3.Įvairių modelių: Mėgaukitės naują išvaizdą kas mėnesį su mūsų akrilo stalinis kalendorius featuring 12 skirtingų modelių.Atneš šviežumo ir staigmena savo darbo vietos ar namų, o patvari medžiaga, užtikrina ilgalaikį kokybės kalendorių.

4.Universalus panaudojimas: Pakelti savo stalo su šio daugiafunkcinio akrilo memo lenta, kuri tarnauja kaip stalo kalendoriaus, žinučių lentos, ir graži naktį šviesos.Rašyti priminimus ir ištrinti juos lengvai permatomų paviršių sausu ištrinti žymeklio.

5.Gražus ir elegantiškas: Mūsų prašmatnus akrilo stalinis kalendorius yra puikus dekoro stalo, miegamasis ir gyvenamasis kambarys.Stabilus vietą tai gražus ir elegantiškas kalendorius su mediniais sustorėjusi bazinė priduria, praktiškumą, jos paprastas ir madingas dizainas.

6.Palaikyti tvarką su mūsų 2024 stalinis kalendorius su LED šviesos!Su galimybe, nuvalykite jį bet kuriuo metu, ir panaudoti jį, šis kalendorius yra puikus tiems, kurie mėgsta efektyvumą ir tvarumą.Šviesos apačioje laikiklis ir įvairių modelių, kad tai daugiafunkcinis ornamentas, kad bus pridėti jutiklinio paprastas ir madingas stilius, bet stalas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Akrilo švieslentė kalendorius

Gaminio medžiaga: akrilas + medienos

Šviesos skydelio dydis: apie 17.8x16.4cm/7.01x6.46 colių

Bazės dydis: apie 14.8x4.2x2.8cm/5.83x1.65x1.1 cm

Maitinimo režimas: USB plug-in jungiklis

Pakavimo Sąrašas:

1 x akrilo kalendorius valdyba

1 x šviesos bazės

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: stalinis kalendorius

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai