Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Motociklų Aksesuarai, Universalios Aliuminio Grandinės Reguliavimas Derinimas Grandinės Įtempiklis ForHonda ForYamaha

0 Atsiliepimai
€18.18 €9.09
  • SKU: w84757
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Dekoratyviniai & Valymas Ir Apsauga

Motociklų Aksesuarai, Universalios Aliuminio Grandinės Reguliavimas Derinimas Grandinės Įtempiklis ForHonda ForYamaha

Savybės:

1. Motociklo grandinės įrankis leidžia jums padaryti grandinės derinti darbą daug lengviau ir patogiau, mažų investicinių taupo tonų savo laiką ir energiją!

2. Pagamintas iš aukščiausios metalo, grandinės derinimo priemonė yra aukštos kietumas, patvarus, lengvas, sklandus, ir burr-nemokamai.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką.

3. Aukštos kokybės metalo grandinės įtempiklis priemonė gali apsaugoti grandinę nuo jų nukristi ir juda.Leiskite jums patinka važiuoti dviračiu be rūpesčių.

4. Jis tinka labiausiai motociklai, dviračiai, Keturračiai, motoroleriai, ir daugiau, yra lengvai ir greitai pakeisti arba didinimo grandinės.

5. Motociklo grandinės atkūrimo įrankis gali padaryti jūsų dviračiu lygesnė ir suteikti jums gerą dviračių patirtį, be grandinės krenta.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Grandinės Derinimo Įrankis

Spalva: Juoda/Mėlyna/Raudona

Pakuotės dydis: apie 200*70*40MM/7.87*2.76*1.57 į

Svoris: 133G

Medžiaga: Metalas

Skirtas naudoti: modifikacijos/tobulinimas

Įgnybti: Universalus Motociklas

Pakavimo Sąrašas:

Reguliavimas Derinimo Įrankis *1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Greitai ir Tiksliai: paprasta ir lengva naudoti motociklo grandinės įrankį suderinti grandinės.Tai padės liniją iki savo galiniai žvaigždutę, jei nesate pernelyg pasitiki savimi, ratai grandinės padarinių.

2.Patvarus ir Sunku: Grandinės derinimo įrankis yra pagamintas su patikima metalo medžiagos, todėl jie ilgaamžiai, labai sunku, dilimui atspari, ir atsparios korozijai.

3.Užkirsti kelią Prarasti ir Krenta: aukštos kokybės metalo grandinės įtempiklis priemonė gali apsaugoti grandinę nuo jų nukristi ir juda.Leiskite jums patinka važiuoti dviračiu be rūpesčių.

4.Universalus Pritaikymas: Motociklo grandinės derinimo įrankis skirtas pakeisti arba didinimo motociklo grandines, kurios tinka daugumai motociklų modelių.

5.Geras Pagalbininkas Dviračiu: motociklo grandinės atkūrimo įrankis gali padaryti jūsų dviračiu lygesnė ir suteikti jums gerą dviračių patirtį, be grandinės krenta.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Padangų Remonto Įrankiai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai