Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

4X Titano Greito Atleidimo Keychain,Nuimamas Žiedas raktams sudraskyti Keychain,pakabukas Aksesuaras Krepšys/Rankinė/Diržas

0 Atsiliepimai
€38.88 €27.22
  • SKU: w8463
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Komandinis Sportas

4X Titano Greito Atleidimo Keychain,Nuimamas Žiedas raktams sudraskyti Keychain,pakabukas Aksesuaras Krepšys/Rankinė/Diržas

4X Titano Greito Atleidimo Keychain,Nuimamas Žiedas raktams sudraskyti Keychain,pakabukas Aksesuaras Krepšys/Rankinė/Diržo rakto įrašas yra pagaminti iš titano lydinio, kuris yra atsparus korozijai,rūdžių įrodymas,lengvas, bet patvarus.

Pull-be dizainas leidžia lengvai išardyti arba padalinti savo paketų prižiūrėtojų raktinę, kai jums reikia.Švelniai paspauskite sagtis pašalinti vienos pusės iš kitos lengvai, kai jums reikia.

Pagrindiniai areštas yra lengva pridėti savo automobilį klavišą arba namų raktai su diržo kilpos,piniginės,krepšiai ir kuprinės.Šviesos svorio ir mažas dydis, kuris yra puikus kasdienio nešiojimo.

Į "keychain" gali būti naudojamas pakabinti durų raktus,stalčių klavišus ir priekabos klavišus.Built-in įstrigo galite leisti savo raktų pakabukai likti viduje.

Spalva:Foto Spalva

Medžiaga:Titano lydinio

Pakuotės Turinys:

4 x Ištraukiama Keychain

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai