Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Pinigų Taupymo Iššūkis Rinkinys, 100 Paketas Iššūkis Rišiklio Taupymo 5050 Pinigų Vokai Biudžeto Planavimo Patvarus

0 Atsiliepimai
€17.81 €7.30
  • SKU: w83116
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Spausdinimo Produktų

Pinigų Taupymo Iššūkis Rinkinys, 100 Paketas Iššūkis Rišiklio Taupymo 5050 Pinigų Vokai Biudžeto Planavimo Patvarus

Pinigų Taupymo Iššūkis Rinkinys, 100 Paketas Iššūkis Rišiklio Taupymo 5050 Pinigų Vokai Biudžeto Planavimo Patvarus

[Vandeniui ir Tamprios Medžiagos]: Mūsų biudžetas knyga su pinigais, vokai, yra pagamintas iš minkštos, vandeniui, ir labai tvirtos medžiagos.Jis nebus ašarų lengvai, išlaikyti jūsų svarbių dokumentų, sąskaitų ir grynųjų pinigų saugi ir patikima.Šis biudžetas rašomosios lentos paketas yra jūsų bičiulių organizuoti savo pinigų atlicināt.

[Tvirtas Taupymo Rišiklio]: Tai biudžeto planuotojas su pinigų vokai tinka standartinės 7.6 x 6.8 cm dydžio įdėklai.Viduje, jūs rasite puslapius su erdvus kišenės skirtos stora, turėti savo sulankstyti sąskaitas, todėl įsitikinkite, kad jūsų pinigai lieka įdėti.

[Gauti apie 100 Paketas Iššūkis]: Mūsų santaupas knyga su vokų kai kurie atneša jaudulio biudžeto sudarymas.Paimti vieną sau ir vieną šeimą - tai viskas apie komandinio darbo, kai jis ateina į biudžetą dalykų, pavyzdžiui, poilsis, automobiliai, ekstremalioms situacijoms, sumokėti skolą, gimtadienius, ir daugiau.

[Lengvai Atlikti bet Kur]: Ši taupymo rišiklis yra kompaktiškas ir pasiruošęs eiti, kur tik jūs.Jis ateina su krūva priedų, įskaitant 100 paketas iššūkis rinkinys, todėl jūs galite lengvai išlaikyti savo finansinius įrašus, tikrinti judėti.

[Baigtas Biudžeto Parama]: taupymo knyga apima viską, ko jums reikia daugkartinio naudojimo tracker, krepšiai, pažymėtą nuo 1 iki 100 pinigų taupymo iššūkis, ir būdas sutaupyti $5,050 geras senamadiškas būdas.Tai tavo all-in-one priemonė įveikti savo finansinių planų ir biudžetų.

Spalva:Balta-Skaidri

Medžiaga:PVC

Pakuotės Turinys:

1 x Paketas Iššūkis Rišiklio

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai