Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Universalus Nutekėjimo Kvapas kolba Užkemšama Vandentiekio Sistemos Veiksmingos Vonios Nutekėjimo Dezodoryzujący Vonios kambario Grindų Drenažo Kvapas Blokatoriai

0 Atsiliepimai
€7.11 €5.55
  • SKU: w8092
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namų Tobulinimas

Universalus Nutekėjimo Kvapas kolba Užkemšama Vandentiekio Sistemos Veiksmingos Vonios Nutekėjimo Dezodoryzujący Vonios kambario Grindų Drenažo Kvapas Blokatoriai

Savybės:

OOTDTY

Išlaikyti jūsų vonios kambarys kvapo freshes ir švarus, su mūsų universaliųjų anti-kvapas grindų sifonas.Sukurta siekiant veiksmingai blokuoti nemalonius kvapus nuo pabėgimo per kanalizaciją.

Atsisveikinti su nepageidaujamus kvapus į savo vonios kambarys su mūsų kovos-moliuskui, filtras, grindų nutekėjimo.Šis kokybiškas produktas apsaugo pražangos kvepia patekti į savo gyvenimo erdvę.

Pakelia jūsų vonios higienos su mūsų kvapas-įrodymas, grindų drenažo padengti.Meistriškai su patikslinta paraiškų, šitas prietaisas ne tik apsaugo nuo pražangos kvapus nuo permeating jūsų vonios kambariui.

Imtis kontroliuoti savo vonios ambiancewith mūsų advanced anti-kvapas grindų drenažo akių.Šis sprendimas efektyviai blokuoti nepageidaujamus kvapus, o leidžiant vandenį teka laisvai, be kliūčių.

Patirtis pertvarkyti savo vonios kambarys su mūsų pjovimas-briaunų anti-kvapas grindys, drenažo sistemos.Skirtos kovai su net ir stiprių kvapų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS+silikono

Dydis: apie 7.2x4.9cm/2.8x2inch

Komplektą Sudaro:

1XBathroom Grindų Nutekėjimo

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: vonios kambario grindų nutekėjimo

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai