Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Karteris Šildytuvas Trinkelėmis Silikono Automobilių Variklio Šildytuvas Padas Su Termostatu Greitai Šildymo Automobilinis Šildytuvas Padas Su 5.91 Pėdų Ilgio Maitinimo Laidas Savarankiškai

0 Atsiliepimai
€11.50 €6.90
  • SKU: w7691
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Elektros Įranga

Karteris Šildytuvas Trinkelėmis Silikono Automobilių Variklio Šildytuvas Padas Su Termostatu Greitai Šildymo Automobilinis Šildytuvas Padas Su 5.91 Pėdų Ilgio Maitinimo Laidas Savarankiškai

Palaikyti temperatūrą ir suteikti net šildymo.Tačiau, tai nėra rekomenduojama, liesti rankomis.Puikiai tinka metalo paviršių perdavimų, tai turi turėti kiekvienas transporto priemonės savininkas.

Specifikacija:

Projekto tipas: karteris Šildytuvas Padas

Gaminio medžiaga: silikono guma, elektros šildymo plėvelė, elektriniai kaitinimo vielos

Gaminio dydis:

JAV reglamentus (vidut.)102x127mm/4.02*5 cm

ES reglamentai (vidut.)150x200mm/5.91*7.87 cm

Kabelio ilgis: apie 1,8 m/5.91 ft

Pakavimo Sąrašas:

1* Automobilio Akumuliatoriaus Šildytuvas Padas

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Efektyvus Šildymas: maksimaliai Padidinti variklio naudingumo su šiuo aliejumi keptuvėje šildytuvas mygtukai, kad įkaista vos per 5 sekundes.Jo vidinis termostatas užtikrina greitą ir nuoseklų warm-up, pagerinti naftos apyvartą ir sumažinti variklio dėvėjimosi ir plyšimo.

2.Optimizuotas Funkcionalumas: karteris šildytuvas trinkelėmis skatina skysčių tepti žiemą, su temperatūra 90 efektyvumo varikliai, transmisijos, ir kita įranga.Tai padeda padidinti variklis ir pavarų dėžė gyvenimą ir sumažinti įrangos nusidėvėjimą.

3.Įrengimas Pagamintas Lengvas: Mūsų karteris šildytuvas mygtukai turi lipnios pagrindo ir 2 dydžių ES: 150x200mm, JAV: 102x127mm.Su rūgštimi, aliejumi, atsparus vandeniui resistants, tai puiki apsauga jūsų variklis.Plius, ji turi 5.91 pėdų ilgio maitinimo laido, kad būtų lengva pasiekti, kištukiniai lizdai ir atitinka Europos sąjungos reglamentus.

4.Efektyvus Naudojimas: Tiesiog nuimti nugarėlę, klijuoti jį į lėkštę po valymo, ir prijunkite jį.Neliesk su savo rankas ir palaukite 10-15 minučių, kad užtikrintumėte optimalų veikimą.

5.Universalus Naudojimas: Su savo universalus taikymas, šis šildytuvas padas puikiai tinka prijungti prie kitos įrangos, variklio alyvos talpyklos, ar metalo paviršių perdavimų.Idealiai tinka įvairių tipų transporto priemonės ir mašinos.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai