Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Stalviršio Stovo Makiažas Lentynos Organizatorius Vonios Kambarys Stalviršio Lentynos Makiažas Lentynos Organizatorius Stovėjo Virtuvės Countertop

0 Atsiliepimai
€38.73 €19.37
  • SKU: w7150
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Stalviršio Stovo Makiažas Lentynos Organizatorius Vonios Kambarys Stalviršio Lentynos Makiažas Lentynos Organizatorius Stovėjo Virtuvės Countertop

Šis stovas organizatorius yra puikus gerinti virtuvės našumą, tuo pačiu išlaikant jūsų countertops netvarką-nemokamai.Jis priima punch-nemokamai grindų-nuolatinis dizaino, todėl jį lengva surinkti, be eikvoti vietos.Anti-slydimo bazė neleidžia savo daiktus nuo slydimo.Plius, tai yra universalus ir gali būti naudojamas vonios kambariai, įėjimai, kambarių ir kitų vietų.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Daugiafunkcinis sluoksniuotos stalčiuko

Svoris: apie 600g/500g/900g/750g

Gaminio dydis:

(apytiksl.)35*15*24cm/13.78*5.91*9.45 cm

(apytiksl.)34.5*25*24cm/13.58*9.84*9.45 cm

(apytiksl.)35*15*39.5 cm/13.78*5.91*15.55 cm

(apytiksl.)34.5*25*39.5 cm/13.58*9.84*15.55 cm

Medžiaga: PET+ABS

Pakavimo dėžės

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai

Paketas, Sąrašas:

Stalviršio rack*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Punch-Nemokamas Projektavimas: Tai stalviršio stovo naudoja stalviršio ploto ir gali būti perkeliami, bet kuriuo metu.Jis priima punch-nemokamai grindų-nuolatinis dizaino, kuris leidžia jums laisvai laikyti savo s nepažeidus sienos.

2.Padidinkite Savo Kulinarinius sugebėjimus: Su mūsų stalviršio stovo, palaikyti tvarką ir laikyti jūsų dažniausiai naudojamas s per ranka pasiekiamas.Tai leidžia jums virėjas su lengvai ir srautą, padidinti efektyvumą virtuvėje ir dėl skanus maistas.

3.Maksimaliai išnaudoti Erdvę: Mūsų novatoriškas stalviršio stovo sukuria organizuoja ir vizualiai patraukli kampe saugojimo sprendimas.Naudoti colių kiekvieną savo virtuvę su lengvai ir stilius.Puikiai išlaikyti-ai, uždarai, ir stiklainius lengvai prieinama.

4.Užtikrintas Stabilumas: šviesa prabanga stalčiuko už stalviršio s nustatyta, visišką saugumą ir stabilumą, su pakelta pagrindas, ant kiekvieno sluoksnio.Apsaugo daiktus nuo slydimo ultimate apsaugą, kuri leidžia jums tvirtai laikyti savo s be jokių problemų.

5.Taikymo sritis: Tai stalviršio stelažo, gali laikyti ne tik s, bet ir kosmetikos, puodeliai, kavos ir kitų daiktų, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.Ji yra ne tik tinka virtuvėse, bet ir gali būti naudojama vonios kambariai, įėjimai, kambarių ir kitų vietų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai