Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

10vnt Adata Threader Magnesis Adata Threader Rankinių Siuvimo Plastiko, Vielos Kilpa "PASIDARYK pats" Paprasta Adata Threader Vertus, Siuvimo Mašina

0 Atsiliepimai
€2.43 €1.65
  • SKU: w6786
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Menai,Amatai & Siuvimo

10vnt Adata Threader Magnesis Adata Threader Rankinių Siuvimo Plastiko, Vielos Kilpa "PASIDARYK pats" Paprasta Adata Threader Vertus, Siuvimo Mašina

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 4*2cm/1.57*0.78 colio

Spalva:Atsitiktinis

Savybės:

1,【ADATA THREADERS】--- Pagamintas iš plastiko, geros kokybės,padėti įverkite adatą ir styginių karoliukai, tinka adatos ir granulės iš įvairių dydžių, pagerinti savo efektyvumą adata dirbti.

2,【Paprasta taikyti,】 - gija per akis adata, tada pereiti siūlą per adatos, ir, galiausiai, ištraukite siūlus iš akių, adatą, lengva valdyti, praktinių siuvimo reikmenys senas, siuvėjų ir tie, kurie siuvimo darbus

3,【Lengva Saugoti】---Lengvas, mažas ir vienodo dydžio siuvimo priemonės yra ne tik gera naudoti, jie gali būti lengvai saugomi dėžutėje, kai nenaudojate, erdvės taupymas.

4,【PLATUS】---Tinka labiausiai siuvimo darbai, oda, džinsinio audinio, šilko, drobės ir medvilnės, įvairių dydžių adatos gali būti taikomas kryželiu, dekoratyvinis susiuvimo ir siuvinėjimo.

5,【STIPRUS PRAKTIŠKUMĄ】:automatinė sriegimo prietaisas yra naudojami siekiant išspręsti problemą sunku threading žmonėms, kurių prastas regėjimas.Tai yra taip pat gera dovana motinoms ir vyresnio amžiaus žmonės.Padėti išspręsti nelinksma akupunktūra problema.

Pastaba:

1. Dėl įtakos daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumą ir šviesos ryškumas, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.

2. Prašome leisti nedidelis skirtumas tarp dydis duomenis ir rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

10vnt Adata Threader

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Siuvimo Mašinų Dalys
  • Naudoti: Mezgimo
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas Didmeninės: no
  • Rinkinys Tipas: no

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai