Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

1 Gabalas Tinklo Akių Pieštuko Atveju Aišku, Rankinės Daugiafunkcį Pieštukų Dėklas Paauglių Studentų Juoda

0 Atsiliepimai
€14.82 €7.11
  • SKU: w65786
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Mokyklos Reikmenys

1 Gabalas Tinklo Akių Pieštuko Atveju Aišku, Rankinės Daugiafunkcį Pieštukų Dėklas Paauglių Studentų Juoda

[Aišku, Pieštukų Dėklas] Mūsų tinklo pieštuko atveju yra pagamintas iš aukštos kokybės bauda skaidrus akių, jūs galite pamatyti ir lengvai nustatyti jo turinį.

[Dideles Saugojimo, su 2 kamerų]Matmuo: 8.86 colių x 2.95 colių x 3.74 colių (22.5x7.5x9.5cm).Pagrindiniame skyriuje galima talpinti iki 50-80 boksuose/pieštukai, ir pusėje kišenėje galima laikyti skaičiuoklė, klijai ir pieštukų rinkiniai, kanceliarinės prekės, ar kitų smulkių daiktų.

[Patvari Medžiaga]Unikalus dizainas su aukštos kokybės akių, daugiau patogus ir patvarus.2 užtrauktuku galvos užsidaro sklandžiai siekiant geriau apsaugoti turinį viduje.Rankeną galima pakabinti ir atlikti lengvai.

[Multi-Function]Tai ne tik pieštukų dėklas mergaičių ir berniukų, bet ir organizuoti maišelį, kosmetikos krepšys, kelioninis krepšys, priedų maišu 3C produktų maišelį, kad tilptų visi jūsų įvairių kasdienių poreikių, kai einate, jūsų kasdien keliauti daugiau, tvarkingai.

[Graži Dovana]iš Tiesų puiki dovana studentai, paaugliai, draugų, rašytojų ir menininkų, atostogų arba gimtadienio dovana, arba atgal į mokyklą ar kelionės reikmenys.(Tik tokiu atveju, Pieštukai neįskaičiuotos.)

Spalva: Juoda/Šviesiai Ruda

Medžiaga: Mesh+Oxford medžiaga

Pakuotės Turinys:

1 x pieštuko atveju

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai