Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

20Pcs Skaidri, Hot melt klijais klijuoti 7x200mm Saldainiai Žalia/Raudona/Skaidri Undinė Ašaros, Mažos klijų pistoletas priedai

0 Atsiliepimai
€13.09
  • SKU: w62953
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Elektriniai Įrankiai

20Pcs Skaidri, Hot melt klijais klijuoti 7x200mm Saldainiai Žalia/Raudona/Skaidri Undinė Ašaros, Mažos klijų pistoletas priedai

20Pcs Skaidri, Hot melt klijais klijuoti 7x200mm Saldainiai Žalia/Raudona/Skaidri Undinė Ašaros, Mažos klijų pistoletas priedai

Priminimas: Šis produktas yra termoplastinė karšto lydalo klijai produktas, ne vaškas.Jei jums reikia padaryti, vaško antspaudas, jūs turite atsinešti klijų pistoletas tinka 7MM karšto lydalo klijai klijuoti prieš jūs galite naudoti ją , ir jums reikia naudoti glicerinas, kad neleistų klijuoti.Jei jums reikia vaškas, prašome don ' t buy it!

Pavadinimas: Skaidri, hot melt klijais (tyra, skaidri, skaidri, raudonos spalvos, skaidrus, žalia)

Kategorija: termoplastinių dervų, klijų

Darbinė temperatūra: 85 ℃

Funkcija: "PASIDARYK pats" pasta remontas, apdaila

Dydis: skersmuo-7mm, ilgis 200 mm

Lydieji medžiagų: keramikos, stiklo, odos, plastiko, elektronikos dalys, pluošto, metalo, akmens, cemento produktai, ir tt

Taikymo sritis: naudoti su klijų šautuvu.Jis gali būti naudojamas klijuoti dekoracijos, Todėl amatai , remontas, baldai , Papuošti Kalėdų Dovanos , papuošalai, žaislai, dirbtinės gėlės ir kt.

Naudojimas: Reikia naudoti su klijų pistoletai (prašome pareikšti savo pačios klijų pistoletas), tinka klijų pistoletas su 7mm skersmuo klijais klijuoti.

Vaško antspaudas gamybos metodas:

1. Prašome pareikšti savo pačios klijų pistoletas žemiau 40W, vario antspaudas, silikono padas, ir glicerinas.

2. Įdėti klijais klijuoti į klijų pistoletas, pakaitinkite, kad ištirptų, ir išspausti tinkamą kiekį klijų ant silikono padas.

3. Cinkavimas vario antspaudas su kai glicerinas, jį padengti ant karšto klijai, kurie ką tik buvo karštojo išspaudimo (ekstruzijos), ir lėtai žievelės ji ne po to, kai jis sustingsta.

4. Jei jūs jį naudoti tiesiai ant voko ar dovanų dėžutę, jums nereikia silikono padas, bet jūs turite iš naujo panirti jį glicerinas netrukdo klijuoti kiekvieną kartą, kai jūs antspaudą.

5. Galite naudoti dažų boksuose, spalva pagal jūsų poreikius, arba pridėti blizgučiai milteliai, juostelės, blizgučiai, džiovintų gėlių ir kitų medžiagų apdaila (medžiagos turi būti pareikštas sau)

6. Jei nesate tikri, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Šiltas priminimas:

Šis produktas yra karšto lydalo klijai produktas, ne vaškas produkto, prašome žinoti!

Pastaba:

1. Dydis išmatuotas rankiniu būdu, yra klaida, 1-3mm, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

2. Visos nuotraukos yra paimtos iš realaus sceną, bando atkurti pradinę spalvą produktas, bet tai yra neišvengiama, kad bus tam tikra spalva skirtumas, prašome atsižvelgti į faktinę spalva kaip standartas.

3.Klampumo šis produktas nėra didelis, ir funkcija " įklijuoti elementus, negali būti taip gerai, kaip įprasta skaidri klijų lazdelių, bet jis yra tikrai geras produktas, gaminant rankdarbius, ypač gamybos skaidrus vaškas ruoniai.Nėra reikalo, kad ištirptų vaškas, made vaško antspaudas yra kietas ir ne trapus, tiesiog paruošti klijai ginklą.Patogu.Prašome pasirinkti produktą pagrįstai pagal paskirtį.

4.Skaidrumas ir produktas, gali būti sumažintas per šildymo procesą.Tai susiję su šildymo metu, šildymo, temperatūros ir daugiau baudą ruoniai.Tai neišvengiama.Ji nėra produkto kokybės problema.Tai jau labiausiai skaidri, hot melt klijais rinkoje.Puikus produktas, techniškai pasiekė savo ribą, prašome žinoti.

  • Instrukcijos: Įdėti jį į klijų pistoletas tinka 7 mm skersmens klijų lazdelės, prašome pareikšti savo pačios klijų pistoletas
  • Spalva: Skaidrus
  • Vaško antspaudas formavimo metodas: Prašome kreiptis į vaizdo ir gaminio informacijos puslapyje aprašymas
  • Skaičius, Vnt: 20pcs
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: TOMASIEN
  • Modelio Numeris: 7mm*200mm
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai