Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Motociklo Lengvųjų Automobilių Lipdukas Lipnios Motociklo "PASIDARYK pats" Lipni Lipdukai 2vnt Motociklo "PASIDARYK pats" Automobilių Lipdukai Decorfor Šeimos

0 Atsiliepimai
€7.01 €3.50
  • SKU: w6255
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Išoriniai Priedai

Motociklo Lengvųjų Automobilių Lipdukas Lipnios Motociklo "PASIDARYK pats" Lipni Lipdukai 2vnt Motociklo "PASIDARYK pats" Automobilių Lipdukai Decorfor Šeimos

Padaryti savo motociklo išsiskirti su šiuo lipdukas, kad turi gerą poveikį atspindinti ir yra lengva nuplėšti.Tai yra lipnios ir didelio klampumo, todėl ji negali nukristi lengvai.Paprastas montavimas: tiesiog nulupkite ir klijuoti ant bet kokio lygaus paviršiaus.Pridėti įdomus ir asmenybės į savo važiavimo su šio motociklo lipduku.

Specifikacija:

Pavadinimas:motociklų lipdukai

Gaminio medžiaga: PET

Produkto svoris: apie 18g

Gaminio dydis: apie 39*9CM (15.35*3.54 IN)

Pakavimo sąrašas:

2*Motociklų Lipdukai

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stipri ir Patvari Medžiaga: Pagamintas iš PET medžiaga, šių motociklų lipdukai yra įmonė ir ne nuo gleivių, su stipriais nelankstumą, kuris gali atlaikyti įvairias oro sąlygas.Šios lipnios ir didelio klampumo lipdukai yra lengva taikyti ir pašalinti.

2.Tikslumo Pjovimo: Šių motociklų lipdukai yra suprojektuoti, kad atitiktų motociklo kūno tikslumo pjovimo.Jie yra puikus, išreikšti savo individualumą ir padaryti savo motociklo išsiskirti.

3.PASIDARYK pats Apdailos:Šių korio dizaino lipdukai bus padidinti ir atnaujinti savo automobilio išorėje akį traukiantis išvaizdą ir padaryti savo transporto priemones išsiskirti paprasčiausias būdas.

4.Paprasta Sumontuoti:Jūs galite lengvai pritaikyti šias motociklo "PASIDARYK pats" lipni lipdukai prie bet kokio lygaus paviršiaus.Jums nereikia įrankių ar įgūdžių, tiesiog švarus ir taikyti.tik švarus ir įklijuoti.

5.Plačiai Naudojimas: galite naudoti šias etiketes, kad individualizuoti savo motociklo.Jie yra suderinama su visų rūšių paviršiais.Jie sustiprinti savo stilių ir nuotaiką su savo ryškiomis spalvomis ir cool modelius.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lipdukas Rodymas: Stogo
  • Elemento Ilgio: 39cm
  • Elemento Plotis: 9cm
  • Elemento Aukštis: 0.5cm
  • Prekės Skersmuo: 0.00inch

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai