Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Aliuminio Įrašyti Stabilizatorius Svorio Metalo Įrašą, Apkabos, Pagerinti Garso Kokybė ir Sumažinti Vibracijos Grotuvai Patvarus N0HC

0 Atsiliepimai
€18.28 €14.99
  • SKU: w5838
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

Aliuminio Įrašyti Stabilizatorius Svorio Metalo Įrašą, Apkabos, Pagerinti Garso Kokybė ir Sumažinti Vibracijos Grotuvai Patvarus N0HC

Savybės:

OOTDTY

Pagerina jūsų muzika patirties su šia įrašų grotuvai svoris stabilizatorius.Sumažinti vibracijos ir pagerinti garso kokybė geresnė patirtis.

Pagaminti iš tvirtos aliuminio, tai juodas gnybtas sumažina rezonanso ir vibracijos, todėl pagerinta garso kokybę.Lengva naudoti ir tinka įvairių patefonų, tai turi turėti aksesuaras bet muzikos mylėtojas ieško geresnio garso.

Sukurta muzikos entuziastų, šis įrašas, stabilizatorius didina savo patirties.Ar esate atsitiktinis klausytojas arba specialią vinilų ventiliatorius, šis aksesuaras užtikrina stabilią atkurti ir pagerinti garso kokybę.

Puikiai tinka tiek namų ir profesinės parametrus, šis įrašas, stabilizatorius, tinka plačiai svyruoja patefonų.Ar jums patinka ramus vakaras namuose ar DJing renginio metu, šis aksesuaras apdraudžia sklandžiai ir atkūrimą.

Pakelia savo vinilų kolekciją su tai stilingas ir funkcionalus įrašyti stabilizatorius.Jo elegantiškas dizainas ne tik pagerina estetinį patrauklumą jūsų grotuvų konfigūracijos, bet taip pat apsaugo jūsų įrašas.Patirties tiesa grožio analogų muziką, šis pagrindinis aksesuaras.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Aukštis: 29mm

Diametras: 76mm

Velenai skylės diametras: 7.2 mm

Komplektą Sudaro:

1xRecord Stabilizatorius

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Komplektacija: Paketas 1
  • Suderinamų Garso Ir Vaizdo Įranga Stilius: Žaidėjas
  • Prekės Pavadinimas: Pluta Pro, Pluta Pro, Pluta Pro, Pluta Pro
  • Modelio Numeris: N0HC4NB1106378
  • Medžiaga: Aliuminio
  • Tipas: Shell

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai