Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Veterinarijos aukštos kokybės chirurgijos, ortopedijos craniotomy nustatyti medicinos multi-funkcija, kaulų gręžimo apskrito TPLO pjovimo sistema

0 Atsiliepimai
€851.23
  • SKU: w58237
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Automobilių Monitoriai

Veterinarijos aukštos kokybės chirurgijos, ortopedijos craniotomy nustatyti medicinos multi-funkcija, kaulų gręžimo apskrito TPLO pjovimo sistema

Veterinarijos aukštos kokybės chirurgijos, ortopedijos gręžimo mašina, craniotomy nustatyti medicinos multi-funkcija, kaulų gręžimo apskrito TPLO pjovimo sistema Produkto Aprašymas

Mūsų gamykloje TIANJIN SVEIKATOS SCI-TECH CO.",LTD " yra CE ir ISO13485 patvirtinta gamintojas chirurgijos maitinimo priemonės, chirurginiai instrumentai, ir chirurginiai prietaisai prasidėjo nuo 2005 m. Mūsų produktai gavo TUV SUD sertifikatai CE ir ISO 13485.

Mūsų pagrindinis produktas kategorijos:

1. Ortopedijos elektrinių įrankių ir accsesores: grąžtai, peiliukai, baterijas ir kt.

2. Ortopedijos žmogaus ir profesinio mokymo implantai: Nagai\ plokštės ir priemonių rinkiniai.

3. Visi Priedai Stryker ir Conmed handpiece.

TURI-M100 Daugiafunkcinis gręžimo pjovimo sistema yra naujai sukurtą produktą mūsų įmonėje.Jis gali prisijungti iki dešimties rūšių adapteriai,greito couping.plačiai taikomas bendrų operacijų,traumų, chirurgijos,neurochirurgijos, krūtinės chirurgijos ir kitų sričių.Produktas gavo antros klasės medicinos prietaisas, registracijos pažymėjimą, išduotą Valstybinės Maisto ir vaistų Administracija ir CE ,ISO13485 sertifikavimo.Nėra.Priedų sąrašas, Kiekis 1 Pastaba Handpiece 1 VNT Standartas 2 Baterijos, 2 VNT Standartas 3 Įkroviklis 1 VNT Standartas 4 Sterilizuoti kanalo 1 VNT Standartas 5 Kaulų gręžimo priedą, 1 VNT Neprivaloma 6 Canulated gręžimo priedą, 1 VNT Neprivaloma 7 K-vielos priedą, 1 VNT Neprivaloma 8 Acetabular praplėtimas priedą, 1 VNT Neprivaloma 9 Vibracinis pjūklas priedą, 1 VNT Neprivaloma 10 pjūklu priedą, 1 VNT Neprivaloma 11 TPLO priedą, 1 VNT Neprivaloma 12 Kaukolės gręžimo priedą, 1 VNT Neprivaloma 13 Kaukolės malimo priedą, 1 VNT Neprivaloma 14 Krūtinkaulio pamatė prisirišimą 1 VNT Neprivaloma 15 Aliuminio lydinio atveju 1 VNT Neprivaloma

1. Sterilizuoti temperatūroje ne didesnis kaip 135 °C (Pagerintas modelis ≤ 155 °C ),jei temperatūra yra daugiau kaip 135 °C, variklio bus sugadintas.

2. Įprastas kaulų gręžimo gali turėti tik grąžtus mažiau nei 6mm,acetabulum praplėtimas gręžimo su dideliu sukimo momento,rpm yra maždaug 300,canulate grąžtas naudojamas su nagų arba K viela ,aps / min yra apie 600.

3. Akumuliatorių reikia išeiti iš įrankio po operacijos.Kitaip nedidelių automatinio įvykdymo elektros leis baterijos trumpas.

4. Baterijos negali būti sterilizuotas ,tai ne autoclavable.

5. Kaukolės bur turi būti nuplauti iškart po operacijos, kurias purger siekiant išvengti kraujo klijuoti bur,tada mes turėtume padaryti, kad jis sausas.

6. Baterijos vietos handpiece įrankio neturėtų jokių vandens,po sterilizacija.

7. Kaukolės bur peilis yra pagamintas iš medicininio nerūdijančio plieno,siekiant išvengti skaldytų,todėl jis yra lankstus ir nėra labai sunku,tai lengva būti attrite,siūlome kiekviena ašmenys naudoti tik 1 operaciją.

Kiti rankiniai įrankiai su Įmonės Informaciją

Tianjin Sveikatos Sci-Tech Co.", Ltd."buvo įkurta 2005 metais ir įsikūrusi Binhai aukštųjų technologijų District,Tianjin, Kinija.Mes esame medicininio prietaiso gamintojo integruota su R&D, gamybos ir pardavimo, organizuojame gamyba griežtai laikantis nacionalinių GMP sertifikavimo standartus.mes sutelktas į medicinos gręžimo serijos,mačiau serija, medicinos atšilimo sistema ir taškas terapijos gipso ir kt.Mūsų pagrindiniai produktai yra medicinos kaulų gręžimo, multi-function canulate gręžimo, vibracinis pjūklas, pjūklu ir medicinos elektriniai gipso pamatė, pacientų atšilimo sistema ir taškas terapijos tinkas.kurie gali būti naudojami daug operacijų, pavyzdžiui, traumos, operacijos, krūtinės ląstos operacija, sąnario operacija, ir veterinarijos ortopedijos ir kt.

Per pastaruosius penkerius metus, bendrovė yra visada buvo siekiama "Profesionalų,Skirta,Novatoriškas,Akcijų ir laimėti-laimėti".Padėjo mums išlaikyti ilgalaikius plėtros šiandienos medicinos prietaisų rinkos ir gauti patenkinti rinkos dalį visame pasaulyje.

Sertifikatai

CE/ ISO13485/ FSC

DUK

SIŲSTI UŽKLAUSĄ

SIŲSTI UŽKLAUSĄ DABAR GAUTI NAUJAUSIĄ KATALOGO IR KAINŲ SĄRAŠĄ!

  • Turtas: Ortopedijos gręžimo mašina
  • Medžiaga: Vokietijos nerūdijančio plieno
  • Funkcija: Daugiafunkcinis Priedai, greitai couping
  • Garantija: 2 metai
  • Prekės Pavadinimas: DIKELANG, HEALMEDS
  • Tipas: Ekranas, Yla, Matė, mutifunctional sistema
  • PREK.KOD: 1 Set
  • svoris: About 1.5kg
  • Modelio Numeris: TURI-M100
  • Prašymas: Bendroji Chirurgija, Traumos, operacijos, Neurochirurgijos, krūtinės chirurgija.
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Kilmės Vieta: Kinija, Kinija
  • Po pardavimo Paslaugos: Grąžinimas ir Pakeitimas
  • Savybės: Ortopedijos Chirurgijos Prietaisai
  • Spalva: Juoda
  • Sertifikatas: ce, ISO13485
  • Produkto Pavadinimas: Daugiafunkcinis dril pjovimo sistema
  • Priemonių klasifikavimo: II klasė

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai