Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

31 Švenčių Dienų Mediniai Helovinas Advento Kalendorius Countdown Kalėdų Dekoro 2023 Siaubo Papuošalų Kūrybos Patalpų Klasėje

0 Atsiliepimai
€10.63 €5.31
  • SKU: w5809
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

31 Švenčių Dienų Mediniai Helovinas Advento Kalendorius Countdown Kalėdų Dekoro 2023 Siaubo Papuošalų Kūrybos Patalpų Klasėje

Padaryti kiekvieną dieną Helovinas sezoną ypatingas su mūsų išskirtinį Helovinas Atgalinės atskaitos Kalendorius.Ji gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką ir puikiai tinka dekoravimui.Šviesos svorio ir mažas dydis, jis tinka ir staliniai kompiuteriai, stalai, ir namuose.Jūs netgi galite dovana jį draugai ir kolegos.Gauti savo Helovinas Ragana Advento Kalendorius šiandien!

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Helovinas Advento Kalendorius

Gaminio dydis: 36*14*1.8 cm/14.17*5.51*0.71 cm

Svoris: 245g

Medžiaga: sintetinė valdyba

Paketas, sąrašas:

Helovinas Advento Kalendorius*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Švenčių Apeliacinio: Puikūs Atgalinės Atskaitos Patirtis.Atskleisti baisu dvasia su mūsų advento kalendorius giriasi išskirtinį helovinas apdailos, sklandžiai formų, ir smulkios detalės.Atidaryti naują durų dienos, pridedant laimingas šventinę atmosferą jūsų namuose ir puikūs countdown Helovinas.

2.Išskirtinis Ilgaamžiškumas: Pagaminti iš puikios aukštos kokybės medžiagų, šis Helovinas advento kalendorius yra patvarus ir bekvapis.Ji gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką, todėl puikiai tinka namų puošybai.Suskaičiuoti iki Helovinas metai po metų, su šis gražus mediniai kalendorius.

3.Patogus Atgalinės: Su šiuo Helovinas advento kalendorius, jūs galite sekti dienų, todėl iki baisu sezono metu bet kada, bet kur.Jo kompaktiškas ir lengvas, kad jį mini ir nešiojamų, taigi galite laikyti jį lengvai ir pasiimkite su savimi, kur jums eiti.

4.Taikymo sritis: Padidinti baisu atmosferą savo namuose, darbe arba šalies, su šiuo Helovinas Atgalinės atskaitos Kalendorius.Pakabinti ant sienos arba pastatyti jį ant stalo ir mėgaukitės 1 nustebinti kiekvieną dieną.

5.Puiki Dovana: Supakuotas su 24 baisu gydo, tai Helovinas Ragana Advento Kalendorius daro puiki dovana draugams, šeimos nariai ar kolegos mėgautis atgalinės atskaitos supernatural sezonas.

  • Medžiaga: Mediena
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Helovinas Advento Kalendorius
  • Tema Modelis: Gėlė

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai