Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Bičių Motinėlių Žymeklis Butelis Catcher Narve Plastiko Viena Ranka Žymeklis Butelį, Sodo Reikmenys, Bitininkystės Inventorius, Įrankiai

0 Atsiliepimai
€8.56 €4.28
  • SKU: w5775
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Bičių Motinėlių Žymeklis Butelis Catcher Narve Plastiko Viena Ranka Žymeklis Butelį, Sodo Reikmenys, Bitininkystės Inventorius, Įrankiai

Kulka Taškų:

1、Praktinių Bitininkystės Įrankių: Plastikiniai bičių motinėlės catcher butelis yra naudojamas sugauti motinėlės ir juos pažymėti.

2、Lengva Naudoti: Šis karalienė ženklu rinkinys apima viena ranka stūmoklį su minkšta kempinė, vieta vieneto per karalienės, ir lėtai uždaryti duris žymėti savo karalienė lengvai.

3、Kaip Naudoti: švelniai stumti sponged stūmoklį, bičių motinėlės ženklu butelis į tinklą laikyti karalienės poziciją, o jūs ženklo savo.Lizdai ant grotelių yra dydis, kuris leidžia, bet bitės darbininkės pabėgti.

4、Šiltas Patarimas: Kai ženklas yra sausas, lėtai atleiskite stūmoklį, tada atidarykite tinklą durų bičių motinėlės žymeklis, tegul karalienė out.

5、Bitininkas Priemonė: bičių motinėlės ženklas yra viena iš būtinų priemonių bitininkystės entuziastai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Bičių Motinėlės Žymeklis Butelis

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 9*5.5*4cm/3.54*2.17*1.57 colių

Pakavimo Sąrašas:

Bičių Motinėlių Žymeklis Butelis * 1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Storos Medžiagos】Naudojant sveikos ir saugios žaliavos.Bičių motinėlių Ženklu Catcher neturi kvapo ir yra saugus naudoti.Stiprus ištvermė, nėra lengva sulaužyti, tvirtas ir storas.

2.【Paprastus Veiksmus, Norėdami Naudoti】galite kreiptis Bičių motinėlės Žymeklis Narve tik keletą paprastų procedūrų.Pradedantiesiems gali visiškai laisvai, be jokių išankstinių darbo patirtis.

3.【Masto Programos】Karalienė Ženklu Gaudytojas yra taikomas įvairių lauko parametrai ir turi platų naudoja.Kiemas, sodas ir kitos vietos, taip pat tinka naudoti jį.

4.【Puikus Meistriškumo】Jums bus dievina Karalienė Ženklu Narve, nes jo puikus meistriškumo.Jis yra nuostabioje versija, nuostabi meistriškumo, ir ne krekingo.

5.【Puiki Dovana Pasirinkimas】Ne Helovinas, Kalėdos, Karnavalas, gimtadienius, ir Tėvo Dieną, jūs galite suteikti Bičių motinėlės Ženklu Narve, jūsų šeimos narių, draugų ar kitų artimųjų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai